Obavijesti

News

Komentari 12

U virovitičkoj bolnici u prošloj godini rođeno 37 djece manje

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010.

VIDEO

Odjel za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Virovitica, na kojemu je prošle godine rođeno 37 djece manje u odnosu na 2016.,  posjetili su u srijedu virovitičko-podravski župan Igor Andrović i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. 

Župan Andrović predao je prigodne darove Danieli Šokec, majci dječaka Leona, prvog djeteta rođenog ove godine u Općoj bolnici Virovitica. U ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović prigodan dar uručila joj je i ravnateljica bolnice Mirjana Peček. Leon je drugo dijete Daniele i Ivana Šokec iz Pitomače. 

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin prigodnim je darovima čestitao Maji Meter, majci prve bebe rođene ove godine s područja grada Virovitice.

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010. godine. „Natalitet na području županije je sve lošiji i zabrinjavajuće je da svake godine imamo tridesetak poroda manje", rekao je dr. Šegregur, napominjući da takav trend, nažalost, bilježe i druga rodilišta u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.