Obavijesti

News

Komentari 3

U Vukovaru zaplijenili 15 kila marihuane vrijedne 250.000 kn

U Vukovaru zaplijenili 15 kila marihuane vrijedne 250.000 kn
1

Prema Hunjetovim riječima zaplijenjena marihuane je visoke kvalitete, odnosno riječ je o cvjetnim vrhovima pa bi se njena vrijednost od 250.000 kuna uličnom prodajom popela i na dvostruko veći iznos

VIDEO

Nekoliko dana djelatnici Vukovarsko-srijemske policijske uprave radili su na otkrivanju vlasnika veće količine marihuane koja je pronađena u jednoj napuštenoj kući u Vukovaru. Postavljene su klasične 'čeke' i veoma brzo otkriven je 28-godišnjak iz Vukovara koji je 16. travnja navečer u oko 20 sati došao u kuću koja je bila pod nadzorom.

Pokušao je iz jednog paketa uzeti određenu količinu marihuane kako bi ju preprodao. Nakon što su  kuću okružili policajci i kada je muškarac shvatio da je otkriven, dao se u bijeg. No, veoma brzo je uhvaćen i sredstva prisile priveden u policiju. 

Pretragom kuće pronađene su dvije putne torbe u kojima je bila spremljena a vjerojatno i dopremljena marihuana. Radi se o ukupno 14 paketa težine od oko 15 kilograma čija je vrijednost oko 250.000 kuna ali tržišna i do pola milijuna kuna, koliko bi muškarac zaradio da je to sve uspio prodao.

Nakon toga izvršene su još tri pretrage u nekim drugim kućama i objektima u Vukovaru, a uhićeni muškarac je predan pritvorskom nadzorniku zbog kaznenog djela neovlaštene prizvodnje i prodaje droga. Kako su pojasnili u policiji radi se o vrlo kvalitnoj marihuani jer je su se u kvalitetno odrađenim pakovanjima nalazili uglavnom cvjetni vrhovi što se na trižištu droga smatra vrlo vrijednim prizvodom.

Droga je vjerojatno proizvedena u Albaniji ili na Kosovu, a namijenjena je hrvatskoj tržištu, točnije vukovarsko-srijemskoj županiji. Uhićeni muškarac od ranije je poznat policiji po izvršenju nekih drugih kaznenih djela ali do sada nije bio prijavljivan za zlouporabu droga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa