Obavijesti

News

Komentari 21

U zadnjih je tjedan dana nestalo devetero mladih ljudi

U zadnjih je tjedan dana nestalo devetero mladih ljudi
1

Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti od koristi u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

VIDEO

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devetero mladih ljudi, od čega je šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti od koristi u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Aurora Carmela Vrabez (12)
Visoka je 157 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 15. srpnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. 

Gabriela Baškarad (13)
Visoka je između 165 i 170 cm, ima plave oči te je slabije tjelesne građe. Nestala je 16. srpnja udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, rozu kratku majicu i tenisice.

Josip Čengić (15) 

Jedina poznata informacija je da je nestao 18. srpnja, udaljivši se s adrese na Selskoj cesti u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Željka Jakovljević (15) 
Visoka je 170 cm, ima smeđu kosu i plave oči. Okruglog je lica, ima mali nos i veće uši te je srednje tjelesne građe. Nestala je 17. srpnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu vestu, bordo majicu, šarene tajice i tenisice.

Ines Blažic (16) 
Od informacija je jedino poznato da je djevojka nestala 19. srpnja, udaljivši se s adrese boravišta u Bedekovčini. Nestanak se vodi u PU krapinsko-zagorskoj.

Sebastian Rogić (17) 
Nestao je 19. srpnja, udaljivši se s parkirališta u Rijeci u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Madonna Đorđević (18) 
Visoka je 160 cm i ima crnu kosu. Nestala je 15. srpnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Dijana Mravunac (22) 
Visoka je 170 cm, ima plavu kovrčavu kosu, zelene oči te je mršavije tjelesne građe. Nestala je 18. srpnja, udaljivši se s mjesta prebivališta u Ozlju. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu dugih rukava ispod koje je nosila rozu majicu kratkih rukava, u crne hlače i tenisice.

Irena Čulinović (29) 
Visoka je 165 cm, ima manji nos i ovalno lice te je mršavije tjelesne građe. Nestala je 16. srpnja udaljivši se s adrese na Vinogradskoj cesti u Zagrebu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je