Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Zagrebu izbio požar krovišta kuće: Nitko nije ozlijeđen

None Foto: Snimio čitatelj/Pixsell 10

Na terenu su izašli vatrogasci s tri vatrogasna vozila. Ubrzo su požar stavili pod kontrolu. Na sreću nitko nije ozlijeđen, a detalji će biti poznati nakon obavljenog očevida.

Požar je buknuo oko 12 sati. Na teren su odmah izašli vatrogasci i policija. Za sada nemamo više informacija, rekli su nam iz policijske uprave zagrebačke.

Buktinja je zahvatila krovište obiteljske kuće u ulici Kancelak na kućnom broju 6. Iako je krovište potpuno uništeno prema prvim informacijama nitko nije ozlijeđen. Više će biti poznato nakon dovršetka očevida. 

POGLEDAJTE VIDEO

Požar u zagrebačkom stenjevcu: Gori obiteljska kuća Reporter: Ivana Kovačić

Posted by 24sata on Monday, May 13, 2019

 

Komentari (6)
  • @gazianterspor Kao prvo to je pola sata od centra grada i to autom ako nema promet. Kao drugo to je prema sjeveru grada, znaci na brijegu tamo gdje ima dosta zelenila i gdje Zagreb nije ravan kao u centru. Zasto bi Zagreb bio vukojebina? Zato jer ima zelenila i poljskih puteva uz glavnih cesta? Najbolje bi bilo zbetonirati cijeli grad od Zapresica do Sesveta i od Velike Gorice do Markusevca, ma zapravo ne najbolje cijelu Medvednicu zbetonirati sve do Marije Bistrice pa da uistinu budemo prava metropola!!

    13. 5. 2019,   17:14