Obavijesti

Promo sadržaj

U žaru ljeta, spašava Podravka Talianetta

U žaru ljeta, spašava Podravka Talianetta
4

Spas za kuhanje tijekom vrućih ljetnih dane – postoji! Tko je za nešto lagano, ukusno i jednostavno rješenje gotovo u 15-ak minuta?

Vjerujemo da ćeš radije potražiti hlad i klimatizirani dnevni boravak poslije radnog dana ili uskočiti u osvježavajuće more i sunčati se na omiljenoj plaži, nego provesti sate i sate s kuhačom u ruci. Kuhanje prepusti nama! Kad nastupi glad posegni za Talianettama.

Nakon napornog dana snagu vrati omiljenom tjesteninom, koja svojim finim okusom mazi tvoje nepce. Ako više voliš rižu, isprobaj jedan od dva nova Talianetta rižota. Odaberi rižoto s piletinom i kurkumom ili rižoto sa gljivama i pronađi svog favorita.

Talianette kupi jer čeka te ruksak žuti

Osim što ćeš imati više vremena da napuniš svoje baterije poslije radnog dana ili na odmoru, možeš osvojiti i super praktičan termo ruksak za plažu u kojemu će tvoje stvari ostati hladne i na najvišim temperaturama. Sve što trebaš napraviti je kupiti 4 Talianette proizvoda, od kojih je minimalno 1 novi rižoto, sačuvati račun i prijaviti se putem online obrasca. 

Nagrađivanje traje do 15. kolovoza 2018. ili do isteka zaliha ruksaka, a odlična je stvar kako je svaka važeća prijava dobitna i možeš se prijaviti i više puta. Zato ne čekaj, trk po svoje Talianette i pripremi se za godišnji po svom guštu! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.