Obavijesti

Promo sadržaj

U zemlji zombija zabava nikada ne umire!

U zemlji zombija zabava nikada ne umire!
8

Ovog listopada redatelj Venoma i scenaristi Deadpoola vraćaju nas u najzabavnije mjesto na svijetu - zemlju zombija!

Desetljeće nakon što je film „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, stara ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) iznova se okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ovaj put starom društvu pridružuju se i neki novi članovi (Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson) s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu. 

Film “Povratak u zemlju zombija” u domaća kina dolazi 17. listopada garantirajući novu dozu zabave i avanture. Vrijedi svakako istaknuti kako je svaki član glavne glumačke ekipe u međuvremenu bio nominiran za Oscara, dok je Emma Stone uspjela i osvojiti zlatni kipić i to 2017. g. za svoju izvedbu u mjuziklu La La Land. U originalu iz 2009. g. svojevrsnu cameo ulogu imao je i legendarni Bill Murray, a možemo li nešto slično očekivati i u nastavku preostaje nam vidjeti kada film započne sa prikazivanjem na velikim platnima.   

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham dok je redateljska palica ponovno u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred). 

U „Povratku u zemlju zombija“ Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uvjetima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubojica morat će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.  

“Povratak u zemlju zombija” u kinima od 17.10. i u 4DX-u!

Columbia Pictures’ ZOMBIELAND: DOUBLE TAP World Premiere at the Regency Village Theatre, Westwood, CA, USA - 10 October 2019
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.