Obavijesti

News

Komentari 137

Sve nestalo: U Zlatar Bistrici izgorjela je sportska dvorana

Sve nestalo: U Zlatar Bistrici izgorjela je sportska dvorana
6

Požar je buknuo oko 4 sata u subotu i ubrzo je zahvatio krovište cijele dvorane koja je izgorjela. Navodi se da je sve krenulo od zapaljenih kontejnera za smeće

VIDEO

U velikom požaru u subotu ujutro izgorjela je sportska dvorana u Zlatar Bistrici. Vatrogasci su dojavu o požaru dobili nešto prije 4 sata i za nekoliko minuta stigli su na mjesto požara.

POGLEDAJTE VIDEO: Sportska dvorana u Zlatar Bistrici u plamenu

Pokretanje videa...

24sata Video 00:22

Kako javlja Zagorje.com, vatrogasci su na ulazu u dvoranu koja je spojena sa školom zatekli zapaljeni kontejner, ali toliko se brzo vatra širila da je za desetak minuta dvorana bila potpuno u plamenu . Ukupno dvadesetak vozila i 50-ak vatrogasaca gasilo je požar, ali dvorani nije bilo spasa.

snimio čitatelj

Josip Andrec iz DVD-a Zlatar Bistrica rekao je kako su se sat vremena borili s požarom, ali kako je dvorana drvena nije bilo pomoći . Uzrok požara utvrdit će se istragom, a Andrec je rekao kako školu nije zahvatio požar , ali da je oštećeno nekoliko fasada kuća i prozora s južne strane dvorane.

Dražen Sinković iz JVP Zabok izjavio je kako su svi vatrogasci krenuli zajednički u gašenje, ali da je vatra zahvatila preveliku površinu krova te da prvo gašenje nije bilo moguće obaviti kako treba, a potom je palo cijelo krovište.

- Dvorana je bila ponos Zlatar Bistrice , godinama su se mnogi ljudi borili da se ona izgradi i u roku dva sata sve je nestalo, investicija od 12 milijuna kuna - rekao je načelnik Žarko Miholić za Zagorje.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca