Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U zlatnom kavezu: Saudijski kralj zatočio svoje dvije kćeri

None Foto: BigPictures/Pixsell

Saudijske princeze Sahar (42) i Jawaher (38) tvrde kako su zatočene već 13 godina. Moraju same brinuti o cijelom kućanstvu i ne smiju nikoga viđati. Čuva ih polubrat

Živimo zarobljene već 13 godina i molimo sve da nam pomognu da nas otac pusti, rekle su saudijske princeze Sahar (42) i Jawaher (38). Njihova majka Alanud Alfajez, koja se rastala od kralja Abdulaha, pisala je čak i UN-ovu odboru za ljudska prava da im pomogne. 

Prema izjavama princeza, moraju se same brinuti o cijelom kućanstvu i ne smiju nikoga viđati. Na njih pazi njihov polubrat. 

Komentari (72)
  • Musliman sam, al brate ovo su debilčine, rugliraju..Čudni su to običaji u njih, 3000 godine stari. Od zakopavanja djevojčica novorođenih koje su rođene prije islama, pa onda u islamu su našli cake kako da omalovažavaju žene, brane im voziti. Brane ih pustiti da dišu malo. I druge islamske zemlje se drže islama pa ne rade ovo ženama. Nikad nisam vidio da je žena turist došla u posjet iz Saudijske Arabije. Kad treba ratovati, plaćaju druge, kuju planove podmukle, a prema ženama strogi.

    9. 3. 2014,   21:18
  • Bolje se u kolibi smijati nego u dvorcu plakati...

    9. 3. 2014,   21:37
  • Bil se ove udale. Tu sam ako nose dobar miraz bar solidan.

    9. 3. 2014,   22:17