Obavijesti

News

Komentari 22

Ubila si kći: Bebi mazala heroin na desni jer nije mogla zaspati

Ubila kćer: Bebi mazala heroin na desni jer nije mogla zaspati
1

Tijekom prvog policijskog ispitivanja, Kimberly je negirala korištenje heroina, no kasnije je priznala kako je drogu koristila jednom tjedno dva mjeseca prije nego što joj je kći umrla

VIDEO

Majka Kimberly Nelligan (33) iz američke savezne države Maine uhićena je zbog sumnje da je sudjelovala u smrti svoje jednogodišnje kćeri jer je navodno djetetu davala male doze heroina u više navrata kako bi pomogla bebi da spava.

Optužena je da je tijekom dva mjeseca prije nego što je dijete umrlo (10. listopada 2018. godine) oko 15 puta trljala drogu na bebine desni.

U utorak je pritvorena, čak godinu dana nakon bebine smrti. Obdukcija bebe je pokazala da je smrt uzrokovana prevelikom dozom fentanila.

Fentanil je lijek protiv bolova  za koji stručnjaci kažu da je 100 puta jači od morfija, a pedeset puta od heroina. Ilegalno se često miješa s heroinom kako bi povećao euforični efekt korisnika.

Tijekom prvog policijskog ispitivanja, Kimberly je negirala korištenje heroina, no kasnije je priznala kako je drogu koristila jednom tjedno dva mjeseca prije nego što joj je kći umrla.

Suprug je posvjedočio da je vidio kako djetetu nešto nanosi na desni da lakše zaspe i nije posumnjao što je to zapravo. Žena je rekla da je davanje heroina djeci uobičajena praksa - i da je to isto radila i starijoj djeci.

Kimberly se suočava s kaznama za ugrožavanje djeteta i posjedovanjem droge, no kad se istraga zaključi, posljedice će biti još teže. Majka je dovedena i pred sud gdje je kamerama suda pokazala 'srednji prst' kada je shvatila da je se snima.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke