Obavijesti

News

Komentari 18

Ubila svoju bebu i zakopala ju pa se hvalila kako je smršavjela

Ubila svoju bebu i zakopala ju pa se hvalila kako je smršavjela
1

Brooke Skylar Richardson (20) je saznala da je trudna u travnju, a rodila je u svibnju. Tvrdila je da ju je uhvatila panika jer se beba rodila mrtva pa ju je zato zakopala

VIDEO

Brooke Skylar Richardson (20) sude u američkoj saveznoj državi Ohio za ubojstvo njezine bebe. Ona je kćer rodila 2017. godine usred noći u svibnju i zakopala je tijelo. Mrtvu bebu našli su srpnju nakon što je priznala liječniku što je napravila. Brooke je tada imala 18 godina i rekla je da se uspaničila kada je beba došla prije roka i da se rodila mrtva.

Tužitelji pak tvrde da je dijete rođeno živo te da ga je Brooke ubila. Nakon što je rodila i zakopala bebu imena Annabelle u dvorište, otišla je u teretanu i tamo se slikala, a onda je majci poslala poruku kako je sretna da joj se vratio trbuh. U srpnju je otišla liječniku koji joj je rekao da je trudna i tražila je kontracepcijske pilule. Liječnik ju je pitao da li je rodila i što je s bebom, a Brooke je onda rekla da je 'sve zakopala'. Brooke je saznala da je trudna u travnju, a nakon toga je počela tražiti način kako da se riješi djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navijačica Brooke je rekla istražiteljima da je dijete rodila u kupaonici te da je bilo blijedo i da nije bilo pupčane vrpce. Rekla je i da dijete nije disalo. Rekla je kako je mislila da ima još mjesece do poroda pa se uspaničilia kada se dijete rodilo.

Trey Johnson (21), otac djeteta je rekao da nije znao da je Brooke bila trudna. Spavali su zajedno dva puta u kolovozu 2016. Svjedočio je i liječnik koji je rekao da je Brooke u travnju 2017. bila oko 32 tjedna trudna. Rekla mu je kako ne može imati dijete jer u rujnu ide na koledž. Savjetovao joj je i da kaže obitelji da je trudna no Brooke na to uopće nije reagirala. Obrana djevojke tvrdi da je poruka upućena majci izvučena iz konteksta.

- Richardson je imala poremećaj prehrane i često je izmjenjivala s majkom poruke o svojoj težini. Majka ju je hrabrila svaki put kada bi smršavila - tvrdi obrana, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a