Obavijesti

News

Komentari 25

Ubile mu trudnu ženu i izvadile sina: 'Beba je u lošem stanju...'

Ubile mu trudnu ženu i izvadile sina: 'Beba je u lošem stanju...'

Majka i kći namamile su trudnicu oglasom za poklanjanje odjeće. Ubile su je i izvadile bebu te pozvale pomoć. Otac bebe posjetio je novorođenče u bolnici i nazvao ga Yadiel, po želji njegove pokojne žene...

VIDEO

Marlen Ochoa Lopez iz Chicaga brutalno su ubile Clarisa Figuera (46) i njezina kći Desiree (24). Devetnaestogodišnja Marlene bila je u devetom mjesecu trudnoće. Djevojku su zadavile kabelom, a iz utrobe joj potom nasilno izvadili bebu. Piotr Bobak (49), Clarisin dečko, također je uhićen. Sumnjiče ga za prikrivanje ubojstva, piše Daily Mail.

Policija sumnja da je Clarisa htjela odgajati bebu kao svoju. Istog dana kada je Marlen nestala, Clarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Dječak je bio u teškom stanju..

Clarisa je tvrdila da je beba njena i da se zove Xavier. Policija je naknadno otkrila da je Clarisa imala sina koji je poginuo prošle godine s 20 godina i zvao se Xander.

Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe
Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe

Beba je u teškom stanju

Marlen i Yovani oženili su se 2016., a zajedno imaju i sina Joshuu (3). Trudna Marlen javila se na oglas na Facebooku za poklanjanje kolica i dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odjeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe. Trebala je otići po sina u vrtić no tamo nikada nije stigla, a suprug je odmah prijavio nestanak. 

Slučaj je rasvijetljen zahvaljujući dojavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli kako se Ochoa-Lopez prije nestanka čula sa Clarisom na Facebooku. Tijelo Yovanijeve supruge pronašli su u utorak u Chicagu u kontejneru za smeće u dvorištu žene koja joj je ponudila pomoć. DNK test je pokazao da je Marlen Ochoa-Lopez majka djeteta iz bolnice. Yovani je posjetio novorođenče i nazvao ga Yadiel, po želji njegove pokojne supruge.

Objavio je na svom Facebook fotografiju sina i napisao da je još u teškom stanju u inkubatoru.

- Molimo se za čudo, nećemo još isključiti aparate - rekao je otac.

- Živjeli smo zajedno četiri godine, a sada je preda mnom sklopljenih očiju. Zašto su joj ovo napravili? Ništa im nije učinila. Bila je dobra osoba. Kako su joj ovo mogli napraviti, a znali su da ima svoju obitelj, da ima trogodišnjeg sina? - govorio je u suzama Yovani Lopez ispred mrtvačnice. Sprovod Marlene će biti u srijedu.

Otac Yovani napravio je račun na stranici GoFunMe i nada se da će prikupiti 25,000 dolara za liječenje bolesnog djeteta i odgoj trogodišnjeg sina.

Pokušale prikriti ubojstvo

Osumnjičene Clarisa i Desiree priznale su kontakt s Marlen, ali ništa više od toga. Naravno, odmah su na sebe bacile sumnju pa su detektivi krenuli putem tragova. Kada su DNA uzorci pokazali da novorođenče nije Clarisino, nabavili su nalog za pretres i pojavili su se u utorak pred kućom tročlane obitelji.

Otkrili su tragove izbjeljivača, ostatke spaljene odjeće i krv na podu dnevne sobe, kupaonice i u hodniku. Tijelo nesretne djevojke pronašli su u smeću u dvorištu, gdje je bio i kabel kojim je zadavljena, kao i ostali dokazi.

Tijelo našli u smeću: Kabelom udavile trudnicu i izvadile bebu
Tijelo našli u smeću: Kabelom udavile trudnicu i izvadile bebu

Clarisa je na društvenim mrežama neprestalno objavljivala fotografije djece, a njeni prijatelji tvrde da je bila 'opsjednuta' bebama. Navodno je mjesec dana prije ubojstva trudne Marlen, svoj plan ispričala kćeri koja joj je odlučila pomoći. Clarisin dečko tog se dana navodno slučajno zatekao u kući te je odbio sudjelovati u ubojstvu i pobjegao.

Desiree je priznala zločin, a policija nije objavila detalje ispitivanja Clarise i Piotra. Suđenje trojici osumnjičenih za ubojstvo je zakazano za ponedjeljak 3. lipnja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje