Obavijesti

News

Komentari 6

Ubili i zapalili dadilju: Optužili je za urotu s članom boy benda

Ubili i zapalili dadilju: Optužili je za urotu s članom boy benda
1

VELIKA BRITANIJA Da prikrije tragove, Medouni je u dvorištu zapalio roštilj i rekao piletinu. Tijelo pronađeno je kada su susjedi zbog smrada i dima pozvali vatrogasce koji su pronašli Sophijine ostatke

VIDEO

Nakon presude u kojem je britanski par proglašen krivim za ubojstvo francuske dadilje Sophie Lionnet (21), njezini slomljeni roditelji medijima su izjavili da ubojice zaslužuju smrtnu kaznu.

- Trebalo bi ih zapaliti na kolcu, kao Ivanu Orleansku. Možda je okrutno, ali to što su oni učinili još je okrutnije - izjavila je njezina majka. 

Monstruozno ubojstvo dadilje

Prije samog ubojstva, poremećeni par Sabrina Kouider (35) i Ouissem Medouni (40) tjednima je mučio i izgladnjivao dadilju, utopio je u kadi i na kraju zapalio tijelo u dvorištu kuće kako bi prikrili dokaze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modna dizajnerica Sabrina Kouider bivša je djevojka osnivača nekad popularnog benda Boyzone, Marka Waltona. Iako je par prekinuo vezu sredinom 2012. godine, Kouider je ostala bolesno opsjednuta glazbenikom. Optužila je dadilju Sophie Lionnet da se urotila s Waltonom, uvjerena da njih dvoje kuju zavjeru protiv nje.

Fotografija skršene mlade dadilje snimljene svega dva dana prije ubojstva, u kontrastu s fotografijama vesele i sretne djevojke koja je došla u Veliku Britaniju 18 mjeseci ranije, zgrozile su svijet. Na sudu su puštene mučne snimke višesatnih ispitivanja u kojima bi je par psihički maltretirao i prijetio, pokušavajući je navesti da prizna zavjeru s Waltonom. 

'Bio sam zaljubljen u nju, Ona je tada bila moj život...'

Da prikrije tragove ubojstva, Medouni je u dvorištu zapalio roštilj i rekao piletinu. Njezino tijelo pronađeno je kada su susjedi zbog neobičnog smrada i dima pozvali vatrogasce koji su pronašli Sophijine posmrtne ostatke. Vatrogasce je pokušao uvjeriti da se radi o ostacima ovce, a njegova družica Kouider je tvrdila da je njihova dadilja pobjegla s Waltonom. Par se na kraju međusobno počeo optuživati za ubojstvo.

Upitan o njihovoj vezi, u kojoj su dobili sina, Mark Walton je u svojem svjedočenju na sudu izjavio da je Sabrina manipulativnog, proračunatog karaktera, sklona kontroliranju. No opisao ju je i kao nježnu, slatku ženu punu ljubavi, koja bi se u nekoliko sekunda pretvorila u zastrašujuće stvorenje.

Kazao je i da je veza s njom najturbulentniji odnos u kojem je bio.

- Bio sam zaljubljen u nju, ona je tada bila moj život... - izjavio je. 

- Od nježnog razgovora s blagim francuskim naglaskom, jednostavno bi je u sekundi nešto prebacilo i postala bi jako, jako ljuta i glasna, nije je bilo briga gdje se nalazimo. Poludjela bi oko trivijalnih stvari - rekao je Walton.

I nakon prekida, on je nastavio financijski pomagati Sabrini. Plaćao je za dadilje, ostale troškove, čak i najam kuće u kojoj je živjela, piše The Telegraph.

S druge strane, Kouider je, vođena iracionalnom opsesijom i mržnjom, Waltona prijavila policiji 30 puta. Na lažnom profilu na Facebooku optužila ga za pedofiliju, a tvrdila je i da je seksualno zlostavljao mačku. Bila je uvjerena da je Walton na nju bacio uroke, da prakticira crnu magiju kako bi je kontrolirao. 

Prijetili je da se nikad neće vratiti kući ako ne 'prizna'

Na suđenju je istaknuto da je u središtu problema depresija i granični poremećaj ličnosti zbog kojeg je Sabrina imala potpuno izokrenuto viđenje stvarnosti, u koju je uvukla i svog supruga Medounija. 

Nesretnu dadilju je optužila da surađuje s Waltonom i da je zajednički špijuniraju. Kouider je navodno bila uvjerena da njezin bivši dečko Mark Walton i Sophie održavaju seksualne odnose, a dadilju je optužila da mu pomaže u špijuniranju i da prikuplja Medounijevu spermu s ciljem da ga lažno optuži za silovanje.

U mučnim ispitivanjima, par je prijetio Sophie da se više nikad neće vratiti u Francusku ako ne prizna što radi s Waltonom. Prijetili su joj da će je dati uhititi i strpati u zatvor. Na kraju su je brutalno ubili, a prema neslužbenim informacijama, njezino tijelo su dva dana držali u kovčegu u šupi prije nego što su je spalili. 

Izricanje kazne monstruoznom paru zakazano je za 26. lipnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu