Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubio djevojku pa se seksao s truplom: "Živa mi nije dala"

Dao sam joj mnogo novaca, ali nije htjela spavati samnom, rekao je 35-godišnji ubojica Sunday Ushie koji smatra da mu je žena bila dužna seks. Tijelo je unakazio, a za to je okrivio sotonu

Nigerijski farmer ubio je svoju djevojku pa se seksao s njezinim truplom. Kaže da se nije htjela seksati s njim dok je bila živa, piše Daily Mail. Nnennom Samuel (30), majka dvoje djece, s ubojicom se viđala nekoliko mjeseci. 

- Dao sam joj mnogo novaca, ali nije htjela spavati samnom - rekao je 35-godišnji Sunday Ushie koji smatra da mu je žena bila dužna seks. 

Priznao je da ju je pozvao u svoj stan gdje ju je zaklao pa se iživljavao na njezinom truplu. 

- Ubio sam je iz bijesa i uzeo ono što mi je bila dužna. Bilo je čudno spavati s truplom, ali dok je bila živa nikad se nije htjela seksati samnom. Uvijek sam joj davao novac, a ona nikad nije pristala na seks - rekao je ubojica koji je trenutno u pritvoru u Adijinkporu.

Ushie je unakazio dijelove tijela svoje žrtve, a za to je optužio sotonu.

Komentari (63)
  • Dajte ga u Europu! Nemojte biti nacisti i rasisti!

    2. 3. 2017,   11:03
  • Evo ovaj imao sotonu u sebi i proglase ga bolesnim, a kad se ''muškarac'' rodi u tijelu žene to je ok i NORMALNO i ja to moram prihvatiti za normalno dok mlataraju LGBT zastavama.

    2. 3. 2017,   11:10
  • bogami malo teži psihički slučaj !

    2. 3. 2017,   11:02