Obavijesti

News

Komentari 10

Ubio je suprugu zbog novca, embrija i svojeg - ljubavnika...

Ubio je suprugu zbog novca, embrija i svojeg - ljubavnika...
1

Jessica (34) pet je godina patila u tišini znajući da joj suprug ima aferu s muškarcem te da ponekad vodi ljubav i s neznancima koje nalazi putem gay aplikacije...

VIDEO

Britanskom farmaceutu Miteshu Patelu (37) prijeti doživotni zatvor nakon što je vrećicom ugušio svoju suprugu Jessicu. Učinio je to kako bi se domogao dva milijuna funti s njezine police osiguranja, ali to nije sve...Želio je uzeti i njene smrznute embrije da bi sa svojim ljubavnikom, dr. Amitom Patelom, odgajao djecu. 

Zločin iz svibnja 2018. pokušao je prikazati kao provalu u njihovu kuću, nedaleko ljekarne koju je zajedno vodio s Jessicom. No, odala ga je aplikacija iPhone Health koja je analizirala njegove pokrete.

Otkriveno je tako da se, u vrijeme suprugine smrti, stalno kretao po kući i oko nje. Tada je vjerojatno razbacivao stvari želeći prikriti tragove i uvjeriti policiju da mu je suprugu ubio provalnik. Za to vrijeme, nije zabilježen nijedan korak nesretne žene.

Tek nešto kasnije, aplikacija na njenom telefonu izmjerila je 14 koraka koliko je Mitesh napravio dok je njen mobitel iznosio iz kuće i bacao na ulicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Znala je da joj muž ima ljubavnika

Jessica (34) pet je godina patila u tišini znajući da joj suprug ima aferu s muškarcem te da ponekad vodi ljubav i s neznancima koje nalazi putem gay aplikacije. Činio je to često i u njihovoj kući dok mu je supruga spavala u bračnom krevetu, piše Daily Mail.

Prije nego ju je ubio, suprug je na internetu pretraživao pojmove poput "trebam ubiti ženu", "kolika doza inzulina je smrtonosna", "hindu sprovodi za ubijene žene". Želio je pobjeći od strogih pravila koje mu je nametala njegova hinduistička vjera i otići za svojim ljubavnikom u Australiju. 

Čak i dok mu je supruga pokušavala začeti metodom umjetne oplodnje, Mitesh je kovao plan kako će, ostane li trudna i rodi, nju ubiti, a dijete odvesti u Australiju. 

'Oženio sam Jessicu zbog okoline'

Tri postupka bila su bezuspješna, ali četvrti put liječnici su uspjeli oploditi Jessicinu jajnu stanicu i smrznuti zametke. Budući da je embrije imao, Patelu supruga više, očito, nije trebala pa je se odlučio riješiti.

- Trebao sam biti iskren prema sebi i nisam smio oženiti Jessicu. Ne mogu objasniti kako, ali kao gay muškarac iz Azije bojao sam se reakcije obitelji, a nisam htio razočarati Jessicu. Oženio sam ju i tada su svi moji snovi propali, rekao je Mitesh na sudu nakon što je priznao sve što mu se stavlja na teret.

Suđenje suprugu ubojici još traje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...