Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubio ju tijekom seksualne igre: 'Uzeli smo drogu, slučajno je...'

None Foto: Facebook

Pištolj su ljubavnici koristili u seksualnoj igri, bio je napunjen i slučajno je opalio. Bili su na rubu njegovog kreveta, a Paloma mu je bila među nogama. Upucao ju je u prsa i iskrvarila je

Mama! Tata! Brzo dođite gore, zavapio je Andrew Shinault (23) kada je, uslijed seksualne igre, pištoljem upucao svoju djevojku Palomu Williams (24)  u prsa, nakog čega je ubrzo preminula. Bio je na katu obiteljske kuće u Floridi. 

Policiji je Andrew sve ispričao. Tvrdi da je sve bila nesreća. Pištolj su ljubavnici koristili u seksualnoj igri, bio je napunjen i slučajno je opalio. Bili su na rubu njegovog kreveta, a Paloma mu je bila među nogama. Andrew je priznao i kako su bili pod utjecajem droga, on je uzeo metamfetamin, a Paloma fentanil. U vezi su bili tek dva tjedna. 

U žaru je Paloma najvjerojatnije maknula sigurnosni okidač, ali policija ne vjeruje u tu teoriju. Smatraju kako to nije moguće tako lako napraviti, posebice ne slučajno, javlja Mirror

Mladiću će se suditi za ubojstvo. 

Komentari (33)
  • Ti opiceni Ameri se ne mogu ni bez pistolja sexat 😁

    10. 6. 2019,   23:27
  • Cudi me sta nisu koristili minobacac i haubicu

    11. 6. 2019,   06:01
  • Znao sam da on nije kriv nego pištolj.. kakvi su mi to pištolji koji slučajno opale.. morao bi odgovarati proizvođač oružja.. :))

    11. 6. 2019,   01:15