Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ubio sam Boga u njoj kad sam vidio nož. Ali, već ga je ubola'

None Foto: Matija Gudlin/ePodravina.hr 2

Ubojstvo kod Đurđevaca: Otac pokojnog M. T. izjavio je kako je u noći ubojstva pokušao spriječiti svoju snahu. Udarao ju je plastičnom cijevi po glavi, no sin mu je već bio mrtav...

K. T. (30) u ponedjeljak navečer usmrtila je svog supruga M. T. (39) u Budančevici, selu pokraj Đurđevaca.  Otac preminulog, I. T. s kojim su živjeli, rekao je da su se supružnici sukobili oko prodaje stroja za savijanje lima i izrađenih plastenika. Naime, K. T. je dogovorila prodaju, ali suprug se s time još nije složio, javlja ePodravina

POGLEDAJTE VIDEO:

UBOJSTVO U PODRAVINI Izbodeni muž umro je u vozilu Hitne: 'Čuli smo njeno urlanje!'

- To se dogodilo sinoć oko pola 8 navečer, u vrijeme Dnevnika. Ona je strahovito pila. Vidio sam kako je krenula uzeti nož, ali nisam ju stigao spriječiti da ga ubode. Moj sin je ležao na podu i hroptao. U naletu bijesa i gnjeva izudarao sam je plastičnom cijevi, valjda 50 puta. Ja sam Boga valjda u njoj ubil'. Vikala je od bolova, ali već ga je ubila. Prvo ju je isprebijao, a zatim ga je ubila - rekao je potreseni otac ubijenog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Supružnici imaju dvoje djece, a oboje ih je oduzeo Centar za socijalnu skrb zbog alkoholizma. Oboje su bili na liječenju od alkohola, no ono očito nije pomoglo. 

Foto: Matija Gudlin/ePodravina.hr

U kobnoj večeri policija je osumnjičenoj izmjerila 2,68 promila alkohola u krvi. Pokojnikov otac tvrdi da je jednom popila cijelu bocu votke, tad je imala četiri promila. 

- Ubola ga je ravno u sredinu prsa. Odmah je izgubio boju i počeo hroptati. Pluća su mu se napunila krvlju. Odmah sam zvao 112 - pojasnio je I. T. 

Davor Puklavec/PIXSELL UMRO OD OZLJEDA Kod Đurđevca: Posvađali se pa je nožem ubola supruga (39)

- Imao sam veliku ušteđevinu, mogao sam si kupiti auto star dvije godine. Sve sam im dao, a danas mi je ostalo sedam tisuća kuna. Nemam ni za sprovod. Ne znam ni kad će biti sprovod, prvo mi moraju javiti da mogu preuzeti tijelo - dodao je. 

Susjedi su izjavili da su čuli K.T. da viče i pravi nemir pod utjecajem alkohola, a da svađe i nasilje u obitelji nisu bili neuobičajeni. 

- Jednom prilikom me htjela udariti nogom u genitalije, a ja sam je uhvatio jednom rukom za nogu, drugom za kosu i bacio na pod. Da me sin nije spriječio, ne znam kako bi završilo - rekao je Ivica za ePodravinu

Komentari (72)
  • Kakvi mizerni zivoti, jadna djeca :(

    10. 4. 2018,   13:33
  • to se nezna tko je agresivniji u toj ludoj porodici......tko je koga više fizički i psihički zlostavljao....nije ni čudo što je ovako završilo.....pitanje je bilo samo tko će koga prvi

    10. 4. 2018,   13:44
  • Isuse koji horor. Bože sačuvaj!!!

    10. 4. 2018,   13:15