Obavijesti

News

Komentari 28

Ubio sestru: Mama se drogirala pa sam htio da zauvijek pati

Ubio sestru: Mama se drogirala pa sam htio da zauvijek pati
4

Psihijatri su 2009. utvrdili da je sociopat. Charity kaže kako zna da u njezinom sinu postoji nešto mračno, ali neće biti takva majka da odustane od njega. Protiv nasilja se odlučila boriti ljubavlju

VIDEO

Odlučio sam se za taj zločin i prihvaćam potpunu odgovornost. Ne bih rekao da je bilo ikakvih predispozicija za to što se dogodilo. Nisam lud i ne patim od ikakvih mentalnih bolesti, kaže Paris Lee (24) iz Teksasa koji je prije 10 godina ubio svoju mlađu sestru Ellu (4). Tukao ju je, davio i izbo nožem 17 puta.

Unatoč tome, njihova majka Charity (44) nije odustala od njega. U zatvoru ga posjećuje što više može i kaže da je mirnija zbog toga što je u iza rešetaka. Naime, psihijatri su 2009. utvrdili da je sociopat. Charity kaže da zna da u njezinom sinu postoji nešto mračno, ali neće biti takva majka da odustane od njega. Protiv nasilja se odlučila boriti ljubavlju. 

Njihova priča tema je novog dokumentarca Discoveryja, 'The Family I Had', prenosi Daily Mail.

Paris priznaje da je sestru ubio iz osvete majci. Prije nego je postala majka Charity je bila ovisnica o heroinu, s droge se skinula prije trudnoće, no dvije godine nakon rođenja Elle, nakratko je ponovno postala ovisnica o kokainu. Sin ju je zbog toga, kaže, poželio uništiti. Sestru je ubio kako bi njegova majka patila cijeloga života, rekao je.

Kao maloljetnik dobio je najvišu zatvorsku kaznu od 40 godina, a 2027. imat će pravo tražiti uvjetno puštanje na slobodu. Charity, koja je u međuvremenu rodila i treće dijete, kaže da se osjeća sigurnije dok joj je prvorođenac u zatvoru. Kad ga posjećuje, kaže, mora duboko udahnuti i samu sebe podsjetiti koliko čudan može biti. 

- Da je na slobodi, bojala bih ga se - rekla je. Paris je genijalac s kvocijentom inteligencije 141, a srednju školu završio je u zatvoru. Negira da ima psihičke probleme i otkad je punoljetan odbija psihoanalizu. Svog mlađeg brata Phoenixa (4) nije nikad upoznao, jer kao ubojica djece, ne smije prići mlađima od 17 godina. 

Kako bi se borila s tugom i bijesom, Charity je osnovala Zakladu koja pomaže ljudima da se na pozitivan način nose s nasiljem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...