Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubio troje ljudi u nesreći, bio je u komi pa pobjegao iz bolnice...

None Foto: Northampton County Jail

SAD: Pijani Terrell Barclay (28) uzrokovao je nesreću u kojoj je poginulo troje ljudi. Iz bolnic je pobjegao u zavojima, a lice mu je bilo puno opeklina

Pijani Terrell Barclay (28) uzrokovao je nesreću u kojoj je poginulo troje ljudi. Dva je mjeseca bio u komi, a kada se probudio, pobjegao je iz bolnice. Kada je pobjegao na sebi je još imao zavoje, lice mu je bilo puno opeklina koje je zadobio u sudaru te je nosio Schanzov ovratnik.

Barclay je imao dva puta više alkohola nego što je dopušteno te je početkom svibnja prouzročio prometnu nesreću u Lehigh Valleyju. Zbog prevelike brzine izgubio je kontrolu nad vozilom koje se zabilo u parkirane automobile i zapalilo. Njegovi putnici Ashlee Mosher (29), Amanda Martin (26) i Joshua Edwards (28) su poginulo dok je Barclay teško ozlijeđen.

Barclay se uspio nekako izvući iz automobila u plamenu. Odvezli su ga u bolnicu gdje je dva mjeseca bio u induciranoj komi. Nakon toga su ga premjestili u rehabilitacijski centar odakle je pobjegao prije nego je policija protiv njega podnijela optužbe. Kasnije se predao. Policajce je šokirao svojom pojavom. Još uvijek teško ranjen došao je u postaju. Optužili su ga izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, vožnju pod utjecajem alkohola, vožnju  sa suspendiranom dozvolom, ilegalno posjedovanje oružja i drugo.

Prvi policajac koji je došao na mjesto nesreće kaže da se Barclay valjao po podu i urlao od bolova dok ga je pokušavao ugasiti. U vozilu su policajci našli i marihuanu te ukraden pištolj. Osim što je bio pijan, Barclay je bio i pod utjecajem opijata. Barclay koji je iz New Jerseyja ostaje u pritvoru jer nije platio jamčevinu od 250.000 (oko 1,7 milijuna kuna) dolara, piše Daily Mail. 

 

Komentari (11)
  • Kao da je iz horor filma izašao...

    16. 9. 2016,   23:07
  • Ti crnci su ko nasi cigani kriminalci zive na socijali trebs uvesti radne logore za takve

    16. 9. 2016,   23:29
  • Čudno da je crnac. I još imao oružje drogu alkohol mora da je neka zabuna....

    16. 9. 2016,   23:09