Obavijesti

News

Komentari 86

Ubio ženu i dvije kćeri: Bio je ljubomoran na njezine uspjehe?

Ubio ženu i dvije kćeri: Bio je ljubomoran na njezine uspjehe?
6

U ponedjeljak je Chris Watts prijavio nestanak žene i dvije kćeri. Dan kasnije je dao nekoliko intervjua za razne medije, no priče se nisu uvijek poklapale. Uhićen je u srijedu navečer

VIDEO

Muškarac koji je optužen da je ubio svoju suprugu (34) i dvije male kćeri pojavio se na sudu. 

Christopher Watts (33) u ponedjeljak je prijavio njihov nestanak, da bi samo dan kasnije priznao kako ih je on ubio. Njihova tijela pronađena su na mjestu gdje se vade nafta i plin, a gdje je on i radio. 

No, sud i policija i dalje istražuju slučaj i tvrde da "nije jasno što se točno dogodilo". 

Tužitelji tvrde kako su Chrisova trudna supruga Shanann Watts i njihove kćeri Bella (4) i Celeste (3) ubijene u obiteljskoj kući u Fredericku, a zatim premještene na područje naftnih bušotina kompanije Anadarko Petroleum za koju je je Christopher radio.

Shanann je nestala u ponedjeljak nakon što se vratila s poslovnog puta oko jedan ujutro. Djeca su cijeli vikend bila doma s ocem dok je ona bila na putu. Njezin suprug rekao je da je svoju suprugu vidio oko pet ujutro kada je odlazio na posao.

Kazao je i kako su ostali budni od kad se vratila jer su vodili 'emocionalni razgovor', no nije htio objasniti o čemu su točno razgovarali. 

Obrat u slučaju nestanka žene i dvoje djece: 'Ipak sam ih ubio'
Obrat u slučaju nestanka žene i dvoje djece: 'Ipak sam ih ubio'

Njegova supruga bila 15 tjedana trudna, nosila je dječaka kojeg su htjeli nazvati Nico. Prijatelji para izjavili su za Daily Mail da nisu primijetili ništa čudno između supružnika.

U lipnju je Shanann bila kod ginekologa na ultrazvuku, a na Facebooku je tad napisala da je Chris "najbolji otac koji postoji". 

Dan nakon što je nestala, Chris je za nekoliko medija dao intervjue koji se nisu poklapali, a u srijedu navečer je i uhićen. 

Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su vrlo skladan par, ipak su imali svojih problema. Naime, 2015. godine su u potpunosti bankrotirali.

Shanonn je u međuvremenu pronašla vrlo unosan posao - prodavala je dodatke prehrani za zdravlje i zarađivala 80.000 dolara godišnje. Često je putovala, dok je Chris uglavnom čuvao djecu doma u Coloradu. Nagađa se da je zbog toga bio ljubomoran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.