Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubio ženu misleći da je njegov otac: 'On je! Mijenjao je spol!'

None Foto: Facebook

Mladić je upucao 28-godišnjakinju za koju je bio uvjeren da je njegov nasilni otac. 'Bilo je iz samoobrane! On je promijenio spol kako bi zaštitio svoj identitet', rekao je policiji

Patience R. Stewart ležala je u svom kamperu u Coloradu kad je upucana nekoliko puta u glavu. Smrtnu presudu za Stewart donio je Joseph Saur (19), navodno u samoobrani. 

Saur je odmah nakon čina otišao u policijsku stanicu i prijavio kako je 'ubio svog oca u samoobrani' te dodao da je njegov otac promijenio spol i sad je Patience R. Stewart.

Foto: Promo Patience R. Stewart

Saur je tvrdio kako je njegov otac radio loše stvari i promijenio spol kako bi sakrio svoj identitet. Jadnu djevojku optužio je da je ona njegov otac jer mu je 'davala znakove'. No, policiji nije znao reći kakvi su to znakovi bili.

U međuvremenu policija je pronašla Saurovog oca - naravno živog i zdravog - koji je izrazio svoju veliku zabrinutost za sinovo pretjerano konzumiranje metamfetamina i ovisnost. 

Navodno je Saur usmrtio 28-godišnju djevojku u samoobrani. Svađali su se i Stewart je navodno postala agresivna jer je Saur shvatio tko je ona zapravo. Policijski očevid ustvrdio je da nije bilo znakova borbe, a Saurov pištolj pronašli su nekoliko ulica od policijske postaje u kojoj se sam predao. 

Sauru će se suditi za ubojstvo prvog stupnja, no tužba još nije podignuta. 

Komentari (4)
  • uz zapadnjačke vrijednosti uvođenja 3.spola ovakvih slučajeva gdje će kriminalci mijenjat spol da bi zameli trag bit će još više i sve manje će policija više moći naći počinitelja ...kad ne znaš više jel tražiš muško,žensko,ono...

    10. 11. 2017,   09:01
  • Tek je ovo počelo , bit će toga još kod svita labilnijih živaca.

    10. 11. 2017,   11:35
  • 28-godišnjakinja si je kod promjene spola ostavila penis pa je sumnja bila opravdana.

    10. 11. 2017,   07:51