Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ubit ću te usred Čakovca, niti policija me neće moći spriječiti'

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu ispitalo je uhićenog 36-godišnjaka. Sumnja se da je od 11. do 13. travnja 2019. slao poruke svojoj bivšoj djevojci i prijetio joj da će ju ustrijeliti pištoljem u centru Čakovca i da ga u tome neće spriječiti niti milijun policajaca. Slao joj je i fotografije pištolja i rupe od metka.

Sumnja se i da je više puta nazvao oca svoje bivše djevojke i prijetio mu da će ubiti njega, njegovu kćer i još dvoje ljudi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i ostvarivanja svojih prijetnji.

Komentari (11)
  • Odmah ga osuditi na 5 godina pa će se ohladiti malo

    24. 4. 2019,   10:12
  • To je ono, biti ćeš moja ili ničija. Čovječe, pa ima žena, nije ti suđena i zaboravi.

    24. 4. 2019,   10:15
  • Ovaj ce izaci iz zatvora prije nego sto je usao ... pa ce obaviti sto je prijetio... i OPET krivca za njegovo pustanje - necemo imati! Lijepa nasa 'rvacka!

    24. 4. 2019,   09:51