Obavijesti

News

Komentari 5

Ubo ga nožem, prijetio s dva pištolja pa ga lovio po Petrinji

Ubo ga nožem, prijetio s dva pištolja pa ga  lovio po Petrinji
1

Nakon svađe u kafiću, muškarac je otišao u auto po nož i ubo mladića koji ga je svladao. Napadač se kasnije vratio sa dva pištolja, ali kako nije mladića našao u kafiću, krenuo ga je tražiti autom po Petrinji

VIDEO

Petrinjska policija prijavila je za pokušaj ubojstva 56-godišnjaka koji se prošlog tjedna sukobio s 20-godišnjim mladićem, a potom ga napao nožem i s repetiranim pištoljem tražio po petrinjskim ulicama gdje ga je uhitila policija.

Policija muškarca tereti da je u četvrtak, 23. svibnja oko 20.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenim otišao do svog automobila, uzeo nož, te se vratio natrag i 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake.

Unatoč zadobivenim ozljedama, oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj je izašao i odvezao se autom. Međutim, ubrzo se ponovno vratio i to s dva pištolja za koja ima dozvolu. Jednoga od njih je repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u lokalu više nije našao, autom ga je krenuo tražiti po Petrinji.

Njegovu potragu petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici, koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oštećenom 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su teške tjelesne ozljede, a i osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

Nakon kriminalističkog istraživanja 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, predan pritvorskom nadzorniku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti