Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubojica djeteta iz Srbije: Jesam, ja sam monstrum!

None Foto: 24sata/ilustracija

M. Kušić (61) zvjerski je udarao M. Bogdanovića (13) lopatom po glavi dok je dijete zapomagalo. Kad mu je smrskao glavu, bacio ga je u jarugu

Znam da o meni već govore i pišu da sam monstrum. I s pravom me tako zovu kad sam mogao ubiti dijete. I jesam monstrum, izjavio je u utorak tijekom saslušanja Milinko Kušić (61) iz Ivanjice, koji je u petak zvjerski ubio 13-godišnjeg Miroslava Makija Bogdanovića iz Trešnjevice kraj Arilja, udarajući ga lopatom po glavi. Dok ga je udarao po glavi, dijete je zapomagalo u šumarku, a kad mu je smrskao glavu, njegovo je tijelo gurnuo u obližnju nepristupačnu jarugu. Kušić je priznao kako je nesretnog dječaka ubio kako bi se osvetio njegovoj majci Dragici Milojević, bivšoj mu ljubavnici koja je s njim raskinula vezu prije godinu dana. Kazao je kako je teško podnio rastanak s dječakovom majkom te da je odlučio da dijete plati životom "majčine grijehe". Kako saznaje srbijanski portal Blic, za razliku od nedjelje navečer, kad je hladnokrvno pričao o ubojstvu, Kušić se u utorak tijekom ponavljanja iskaza policiji, pokajao zbog ubojstva. Tijekom davanja iskaza cijelo je vrijeme gledao u jednu točku. Mikija je, kaže, u petak namamio u šumu na brdo Gradina u selu Trešnjevica, pričom kako će mu pokloniti skuter. Ubojstvo je Kušić htio prikazati kao nesreću, te je potragu za djetetom navodio u krivom smjeru, sve dok se u nedjelju nije pojavila žena koja je pričala da je u petak, dok je zalijevala u plasteniku, čula dijete ili ženu kako zapomaže. Dijete je, kazala je, vikalo: Nemoj me više tući. Ubit ćeš me!

Komentari (11)
  • Sad milicija treba pokazati kako trenira strogoću.

    28. 5. 2008,   09:48
  • Ne kuzim! Naplatio je majcine grijehe ubistvom njezinog sina. Gospodar zivota i smrti. brizan mali, ni kriv ni duzan.

    28. 5. 2008,   10:21
  • Svaki komentar je suvisan! Nijedna kazna mu nije dovoljna. Da kazem da ga treba smaknuti, to nije zasluzio, treba ga muciti od dana danasnjega pa dok ne crkne!!!!

    28. 5. 2008,   09:39