Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubojica policajaca je na zidu krvlju napisao tajnu poruku

None Foto: Screenshot/Youtube 2

SAD: Micah Johnson (25) koji je u Dallasu ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila je napisao krvlju na zidu "R" i "B". Policija istražuje što ta slova znače

Micah Johnson (25) koji je u četvrtak u Dallasu ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila je napisao krvlju na zidu "R" i "B" prije nego ga ubio robot. Podsjetimo, tijekom prosvjeda protiv policijskog nasilja prema Afroamerikancima prošli tjedan u Dallasu Johnson je naoružan poluatuomatskom puškom krenuo u napad na policajce. Bio je jedini napadač. Pregovori s Johnsonom su trajali više od dva sata.  

- Htio je pregovarati samo s policajcima koji su Afroamerikanci. Ismijavao nas je i nekoliko puta pitao koliko je policajaca ubio. Lagao nam je i rekao da je postavio bombe - rekao je David Brown, šef policije u Dallasu.

Nakon krvavog napada, Johnson, se skrivao iza zida i policajci mu nisu mogli sigurno prići pa su ga ubili pomoću robota bombe.  

Planirao još ubojitije napade?

Policija i dalje istražuje što znače slova koja je Johnson ispisao krvlju na zidu. Pretražuju mu kuću. U njoj su našli municiju i materijal za izradu bombi. Policija vjeruje da je bio ranjen u razmjeni vatre s policijom, te da je planirao još ubojitije napade.   Navodno je i vježbao detoniranje eksploziva.

Micah Xavier Johnson je vojni veteran i služio je u vojnoj postrojbi u Afganistanu od studenoga 2013. do srpnja 2014.

Komentari (6)
  • Sad ce se afriamerikanci okrenit protiv robota haha

    11. 7. 2016,   12:39
  • Napisao je zadnjim snagama "ROBOT BUDALA"

    11. 7. 2016,   12:33
  • Budale ratuju dok se bogati bogate...

    11. 7. 2016,   12:40