Obavijesti

News

Komentari 11

'Ubojica sa smiješkom': Traži ga cijela Srbija, ubijao i ranije

'Ubojica sa smiješkom': Traži ga cijela Srbija, ubijao i ranije
1

Podsjećamo, Der je smaknuo Markovića u nedjelju ujutro ispred kuće u kojoj je Marković živio sa suprugom i bebom kada je izašao iz kuće da spakira dječja kolica. Prije nego što je zapucao se nasmiješio

VIDEO

Policija u Srbiji  je identificirala muškarca koji je u subotu oko 10 sati u beogradskom naselju Banovo brdo ubio 37-godišnjeg Nebojšu Markovića koji je u tom trenutku ispred kuće rasklapao dječja kolica. Riječ je o 38-godišnjem Čabi Deru iz Subotice za kojim je pokrenuta opsežna potraga diljem Srbije. On je već od prije poznat srpskog policiji, ali i javnosti. 

Podsjećamo, Der je smaknuo Markovića u nedjelju ujutro ispred kuće u kojoj je Marković živio sa suprugom i bebom kada je izašao iz kuće da spakira dječja kolica. Trenutak kasnije do njega je došao bijeli automobil iz kojeg je sa suvozačeva mjesta izašao Der koji je prije prvog pucnja osmjehnuo žrtvi. 

Osmjehnuo mu se i ubio ga: Policija identificirala ubojicu
Osmjehnuo mu se i ubio ga: Policija identificirala ubojicu

Kako navode srpski mediji, pretpostavlja se da Marković nije bio prava meta, već njegov šogor Aleksandar Šarac koji je član međunarodne bande lopova 'Pink Panther'. 

Blic prenosi da je Čaba Der plaćeni ubojica koji je priznao da je ubio Branislava Jelačića 2004. godine, člana organizirane skupine 'Firma' zbog sukoba oko utjecaja na narko tržištu. Sud je nekoliko put donio i ukidao presudu za ubojstvo i suđenje je počelo iznova. 

Općinski sud u Novom Sadu u trećem suđenju u travnju 2009. godine izrekao je presuda za ubojstvo prema kojoj je Der osuđen na 14 godina zatvora. Der je 2004. godine ušao u novosadski restoran ‘Marina’ na Trgu mladenaca maskiran bradom i u trenirci koju mu je dao Vojislav Škrbić, izvadio pištolj iz vrećice, zapucao i pobjegao biciklom.

Škrbić, za kojeg se vjeruje da je potaknuo Dera na ubojstvo, ubijen je 21. svibnja 2014. godine u restoranu Gondola kod Dunavskog parka. Prema pisanju nekih medija, Der je izašao iz zatvora nakon što je odslužio dio kazne prije godinu dana. 

Lokalni portal Dnevnik prenio je kako je 2017. godine policija Kantona Sarajevo uhitili Marka Gojčevića iz Bara i Čabu Dera iz Subotice koji su na saslušanju priznali da su u Sarajevo došlo kako bi izvršili likvidaciji. Žurnal je pak naveo kako policijski istražitelji da se dvojica ubojica dovode u vezu s kriminalnom skupinom Nasera Keljmendija iz zemunskog klana.

Kod njih dvojice su pronađeni automatski pištolji s prigušivačem i metkom u cijevi, ali nisu otkrili tko je naručio ubojstvo ili tko je trebao biti ubijen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca