Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubola dečka nožem, ali zbog talenta bi mogla izbjeći zatvor

Studentica uglednog sveučilišta Oxford posvađala se sa svojim dečkom i ubola ga nožem u nogu. Ipak, čini se da bi mogla izbjeći zatvorsku kaznu, a razlog je njen izniman talent...

Studentica uglednog Oxforda ubola je svog dečka kuhinjskim nožem u nogu, a zatvorsku kaznu mogla bi izbjeći. Naime, Lavinia Woodward ima izniman liječnički talent, procijenio je sudac oxfordskog suda. Lavinia je tijekom svađe u afektu ubola svog dečka, a on je srećom prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

Sudac je procijenio da je Lavinia u trenutku počinjenja kaznenog djela bila neubrojiva i pod utjecajem droga, nakon čega je poslana na odvikavanje. U svom je izlaganju rekao da je imala vrlo problematičan život i bila žrtva zlostavljanja te iz tih razloga postoji mogućnost izdržavanja zatvorske kazne na neki drugi način.

- Čini mi se da bi bilo pogrešno spriječiti ovu nevjerojatnu, sposobnu mladu damu da ne slijedi svoje snove i postane kirurginja - rekao je sudac Ian Pringle. Suđenje je zakazano za 25. rujna, a ostaje vidjeti kako će porota glasati.

Komentari (37)
  • Znači ako je kirurginja može a ako je blagajnica onda neka trune u zatvoru

    17. 5. 2017,   21:20
  • Em se drogira em bocka nozem oko sebe.Za kirurginju nikako nije,da je ne znam koliko talentirana.Koliko ce trajati Hipokratova zakletva?

    17. 5. 2017,   21:33
  • Sto bi u prijevodu znacilo da kod ovog suca vrhunski doktori mogu bost ljude bez kazne, Lol

    17. 5. 2017,   21:18