Obavijesti

Promo sadržaj

Učenici, ne propustite Piknik za školarce na Velesajmu

Učenici, ne propustite Piknik za školarce na Velesajmu
1

Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira u sklopu Growing up festivala. Posjetitelje 15. rujna očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača

U svoje kalendare svakako upišite 15. rujna. Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira na atraktivnoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Growing up festivala, jer školarce očekuje cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj. Bit će tu svega - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača. 

Kuhat će se, plesati, igrati... Uz to, Zdravoljupci i njihovi frendovi s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić smislili su različite izazove u koje je školarci mogu uključiti. Zdravoljupka Jagoda upoznat će ih sa Sarom Paradžik i zborovima Zagrepčanke i dečki, Bajka, Kikići, Pahuljice. 

Za djecu koja dođu u Disney kostimima ili uređeni kao princeze i kraljevići, Jana priprema nagrade, a Piko u suradnji s gastro znalcem Nebojšom Vukadinovićem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča. Poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota.

Za što sretniji povratak u školu pobrinuo se i Sport Vision. U svojim trgovinama i na webshopu pripremio je promotivne školske Champion komplete po super cijeni. Za najmodernije školske odjevne kombinacije, komplet se sastoji od trenirki, tenisica i ruksaka. Organizator festivala je 24sata, generalni partner Konzum, a ostali partneri su: Zvijezda, Jana, Pik i Sport Vision

Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura