Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Učenici se potukli u busu, jedan ispao kroz staklo

None Foto: Telefoto 6

Učenici srednje škole iz Zadra nakon tučnjave i naguravanja razbili su stražnje staklo autobusa Liburnija te je jedan ispao i teško ozlijedio ruku

Srednjoškolac B. K. (16) je slomio šaku, vjerojatno i iščašio rame i ozlijedio nogu pa je hospitaliziran u zadarskoj bolnici.
- Ja sam kriv - kazao je u ponedjeljak, odmah nakon pada. Bio je pri svijesti i nije krvario. Hitna pomoć došla je kroz pola sata. Do tad su mladića putnici i vozač makli s ceste i utoplili dekom zaštitivši ga od kiše. Bus je vozio Vice Čulina, koji je nedavno spasio pun autobus djece koji se zapalio u vožnji. Vidio je komešanje na zadnjem sjedalu, ali to je kaže, redoviti scenarij u autobusima gradskog prijevoza koje vozači ne mogu i nemaju ovlasti spriječiti. Sukobila su se dva mladića, A.Z. (17) i B.K. (16), koji su inače prijatelji iz istog mjesta, a skupa su se družili u osnovnoj i srednjoj školi. Navodno je A.Z ustao kako bi sišao na sljedećoj stanici, a B.K. ga provocirao gađajući ga papirićima i psujući mu majku sa zadnjeg sjedala. Naguravali su se, a onda se A.Z. uhvatio za rukohvat i nogama pogodio kolegu u prsa. On je od siline udarca izletio kroz zadnje staklo na cestu, teško se ozlijedivši. Iz suprotnog smjera naišao je Stojan Viduka (54) iz Pridrage, kojemu su krhotine stakla razbile branik i oštetile lak na dijelu karoserije na passatu. On je stric australskog reprezentativca i bivšeg Dinamovca Marka Viduke.

Komentari (10)
  • Ideš! Stric Marka Viduke??????? VAAAAAAU! :)

    4. 12. 2007,   12:08
  • Da on nije naisao ovo nebi bilo ni objavljeno :D

    4. 12. 2007,   12:38
  • Zadnja slika: Uto je naišao stric dinamovca Viduke... LOL

    4. 12. 2007,   11:58