Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Učenik koji pao kroz prozor ima ozljede unutarnjih organa

None Foto: Tino Jurić/PIXSELL 4

SPLIT: Učenici su počeli vrištati, a cijela škola podigla se na noge. Hitna je dječaka prevezla u bolnicu, a doznajemo i kako su neki profesori zatražili pomoć zbog šoka

Nesretni 15-godišnjak, koji je u petak tragično nastradao u padu s trećeg kata Ekonomske škole u Splitu, i dalje je kritično i liječnici se bore za njegov život. Dječak je pretrpio brojne prijelome i zadobio teške ozljede unutarnjih organa.

A sve je počelo kao dječja igra. Neslužbeno doznajemo da su se učenici u razredu nabacivali s njegovom pernicom. Netko od učenika bacio ju je u zrak i pernica je pala na betonski podest ispod prozora. Dječak se popeo na prozor i pokušao doći do pernice. Tada se najvjerojatnije sapleo, izgubio ravnotežu i pao s trećeg kata, s 11 metara visine. 

Učenici su počeli vrištati, a cijela škola podigla se na noge. Uskoro je stigla i Hitna pomoć koja je dječaka prevezla u bolnicu, a doznajemo i kako su neki profesori zatražili pomoć zbog šoka.

Policija je uskoro obavila očevid i zaključila kako nema elemenata kaznenog djela, te kako se radi o nesretnom slučaju. I dan nakon tragedije djelatnici škole su šokirani nesrećom i nisu bili u stanju komentirati tragediju.

Komentari (42)
  • Sretno maleni! Još puno toga je pred tobom pobijediti ćeš!

    24. 5. 2014,   15:01
  • Još jedan primjer kako od bezazlene igre,dođe do tragedije....opreza nikad dosta!! Dečku što brži oporavak!!

    24. 5. 2014,   15:14
  • Kakva je to rečenica počelo kao dječja igra. Ja bi to prije nazvao kao maltretiranje jednog dječaka od strane curica pa nastala tragedija. Djeca 15 godišnjaci pa se glupiraju . Profesor ili profesorica to nisu mogli zaustaviti.

    24. 5. 2014,   15:31