Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Učenik pao s prozora škole u Splitu, bore se za njegov život

None Foto: Tino Jurić/PIXSELL 5

Prema prvim informacijama, srednjoškolac je teško ozlijeđen i hitno je prebačen u KBC Split. Pao je s trećeg kata Ekonomsko-birotehničke škole u Vukovarskoj

Srednjoškolac (15) je oko 16.10 sati pao s prozora Ekonomsko-birotehničke škole u Vukovarskoj 37 u Splitu. Prema prvim informacijama, učenik je teško ozlijeđen i hitno je prebačen u KBC Split.

Doznajemo kako je učenik prvog razreda pao na beton s trećeg kata, s visine od najmanje 10 metara. U kritičnom je stanju i liječnici se bore za njegov život

Prema pričanju svjedoka, radi se o nesretnom slučaju. Naime, dječaku je pernica pala na betonsku 'terasu' ispod prozora koja je široka oko metar. Izašao je kroz prozor kako bi je dohvatio, ali se poskliznuo i pao.

Komentari (290)
  • Svi mi koje su kolege u razredu "zezali" (citaj: zlostavljali) znamo kako je to tesko i okrtutno. Ako se ovdje uistinu radi o tome da mu je netko bacio pernicu pa je on pao pokusavajuci je dobaviti onda je time tragedija jos veca. Ja sam iako zlostavljan od kolega danas najuspjesniji od njih svih po svakom pitanju i vecinom zlostavljani bad najcesce i uspiju u zivotu dok su zlostavljaci kad odrastu nitko i nista. Ako je ta cura bacila pernicu kroz prozor ona je vec danas nitko i nista. Svoje frustracije je ocito iskaljivala na drugima i unesrecila jadnog mladica. Ne zelim joj zlo. Ona ni ne zna kakav nju zivot ceka, to ce joj bito cjelozivotna kazna. Moje misli su s djecakom i njegovom familijom. Sigurno su prolazili kroz pakao i prije noseci se s tim problemom.

    23. 5. 2014,   20:57
  • Znam neke ljude koji idu tamo u školu i to,i znam jednu curu iz njegovog razreda,i koliko sam je shvatio,nešto su bili njega zezali i slično i jedna je cura bacila njegovu pernicu kroz prozor,i kad je on tamo zakoračio izgubio je ravnotežu i pao! Tako da on nije svojom voljom tamo išao nego mu je ta cura uništila život njemu i njegovoj obitelji!

    23. 5. 2014,   19:59
  • Tragedija. Nadam se da će sve biti dobro s dečkom.

    23. 5. 2014,   19:33