Obavijesti

Promo sadržaj

Učinkovito riješite problem prorijeđene kose uz Nanogen

Učinkovito riješite problem prorijeđene kose uz Nanogen
7

Instantna estetska kamuflaža iz Velike Britanije koja je oduševila mnoge. Dostupno u svim boljim ljekarnama (distributer za ljekarne: OKTAL PHARMA)

Ispadanje kose i ćelavost jedan su od najčešćih estetskih problema na svijetu i to nešto više zastupljeni kod muške populacije. U prosjeku svaki drugi muškarac do svoje pedesete godine iskusi neki oblik gubitka kose. Zahvaljujući tehnologiji i razvoju istraživanja danas postoji mnogo preparata i tretmana koji mogu spriječiti ili barem usporiti trajni gubitak kose.

Želite li saznati s koliko godina ćete izgubiti kosu ukoliko ništa ne poduzmete? Ispunite ovaj TEST ĆELAVOSTI koji je informativnog karaktera no baziran na znanstvenim postavkama.

S obzirom da je kvalitetnijim preparatima i metodama za poticanje rasta kose, kao što su serumi, losioni, lijekovi, laseri, PRP terapija i dr. potrebno tri, šest pa i više od dvanaest mjeseci nebi li pokazali svoje rezultate, NANOGEN KERATINSKE FIBRE su se pokazale kao savršeno rješenje u tom prelaznom periodu te kao idealan popratni proizvod spomenutim preparatima i terapijama.

Zašto koristiti NANOGEN KERATINSKE FIBRE?

  • Momentalno vraćaju samopouzdanje i osobno zadovoljstvo
  • Do 10 godina mlađi izgled
  • Za maksimalnu privlačnost suprotnom spolu
  • 100% sigurne i od prirodnih sastava poput kose
  • Diskretne i jednostavne za svakodnevno nanošenje
  • Savršene za muškarce i žene svih dobi
prije

Do nedugo NANOGEN KERATINSKE FIBRE koristile su se isključivo u filmskoj idustriji i show biznisu no sada su dostupne i u svim boljim hrvatskim ljekarnama (distributer za ljekarne: OKTAL PHARMA) te na specijaliziranim portalima na temu rasta kose kao što je www.svijet-kose.hr.

Pogledajte slijedeći video kako biste saznali što nešto više o načinu nanošenja i djelovanju NANOGEN KERATINSKIH FIBRI. Za sam kraj možete nanijeti malo laka za kosu kako bi se fibre još bolje fiksirale za Vašu postojeću kosu.

Pokretanje videa...

00:59

Što kažu oni koji su ih već isprobali?

Ante, Rijeka

"Od kada koristim Nanogen fibre kvaliteta života mi se podigla na viši nivo. Više se ne patim pred ogledalom mišlju kako izgledam barem 5 godina starije no što uistinu jesam. Sada se konačno mogu posvetiti bitnijim stvarima u životu. Hvala Vam na tome."

Vanja, Vodice

"Nanogen keratinske fibre sam kupio prije par dana jer od puberteta imam rijetku kosu što me dosta smeta zato što volim nositi moderne frizure. Uz opširan i detaljan opis i objašnjenja kako se koriste, odlucio sam ih kupiti i isprobati. I moram reci da su za svaku pohvalu i preporuku, svima koji imate prorijeđenu kosu bih preposrućio ovaj proizvod. Jednostavno odlićno!"

Dean, Vodnjan

"Pozdrav, Nanofibre su me očarale, stvarno nevjerojatno! Oko godinu i pol, pokušavam, sa raznim preparatima i šamponima i nikakve pomoci nema, ova kamuflaža je i više nego zadovoljavajuča, svakom toplo preporučujem, ovo nije laž, STVARNO DJELUJE.... morate probat, nemate šta izgubit, možete dobit samo više samopouzdanja..."

KAKO DUGOROČNO SPRIJEČITI ILI BAREM USPORITI GUBITAK KOSE?

Uz pomoć Norwood-ove i Ludwig-ove skale saznajte koji se proizvodi preporučaju upravo u vašem stadiju i za vaš tip kose bilo da je masna, normalna ili suha. Upamtite, dokle god imate kosu, možete je sačuvati.

NORWOOD-ova skala ćelavosti kod muškaraca. Kliknite OVDJE i na skali pronađite svoj stadij kako biste saznali koji proizvodi su idealni upravo za vas.

LUDWIG-ova skala ćelavosti kod žena
Kliknite OVDJE i na skali pronađite svoj stadij kako biste saznali koji proizvodi su idealni upravo za vas.

Pobrinite se za svoju kosu na vrijeme! Uz pravu preporuku i dobar savjet koji zlata vrijedi.

Mnogi ljudi u potrazi za rješenjem svojeg problema nasjedaju na razne šamanske recepte sa foruma te prevarantske internetske stranice koje nude čudotvorne preparate koji djeluju „odmah“ pa nakon što se razočaruju gube nadu i dižu ruke od svoje kose.

Ovdje BESPLATNO preuzmite prvu e-knjigu o kosi

„Kako pobijediti ćelavost u 21. stoljeću“

Sveobuhvatno i nezaobilazno štivo na preko 85 stranica u pdf formatu idealnom za čitanje, namjenjeno svima koji na jednome mjestu žele saznati sve što se tiče ćelavosti, koje su trenutno najbolje metode i preparati na tržištu te kako najlakše riješiti taj problem.

Također vam preporučamo da posjetite, ukoliko već niste, prvi i jedini specijalizirani portal na ovim prostorima na temu gubitka i rasta kose www.svijet-kose.hr gdje možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja te naručivati svjetski poznate proizvode za rast kose.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini