Obavijesti

Promo sadržaj

Učite na tuđim idejama: Kako je Saša izbjegao ovrhu

Učite na tuđim idejama: Kako je Saša izbjegao ovrhu
2

Ako vam prijeti ovrha jer niste podmirili svoja dugovanja, znajte da će se to uskoro i dogoditi ako nešto ne poduzmete i ne podmirite dug

Ovrhovoditelj može sjesti na vašu plaću putem ovrhe koju može zatražiti na sudu ili kod javnog bilježnika, a novac će vam uzimati s računa svaki mjesec dok dug ne bude u potpunosti otplaćen. Kako se ne biste doveli u situaciju u kojoj ne možete slobodno raspolagati svojim novcem, saznajte iz Sašine priče kako je uspio u jednom danu doći do novca i izbjeći ovrhu.

Kada voda dođe do grla

"Našao sam se u nezavidnoj situaciji početkom prošlog mjeseca kada mi se majka naglo razboljela te sam bez razmišljanja odlučio platiti sve potrebne pretrage u privatnoj poliklinici kako bi što prije saznali dijagnozu. No, u toj stresnoj situaciji nisam razmišljao o tome da mi na naplatu treba stići i rata kredita za auto u iznosu od 1500 kuna. Kada sam izračunao mjesečne troškove, shvatio sam da nemam 1500 kuna za ratu kredita i da mi vjerojatno slijedi ovrha. Uhvatila me panika, razmišljao sam što učiniti i od koga posuditi novac, međutim, nisam imao rješenje", bio je iskren Saša. 

Nadodaje da je novac pokušao posuditi od prijatelja i daljnje rodbine, ali nitko mu nije htio izaći ususret, jer vremena su teška, a 1500 kuna nije mali iznos. I dok je razmišljao kako da se izvuče iz ove neugodne situacije, rješenje je pronašao sasvim slučajno. 

Kako izbjeći ovrhu

"Gledao sam večernje vijesti, kada se na televiziji pojavila reklama Ferratum banke u kojoj sam saznao za veliku promotivnu akciju "Posudi 4, vrati 4!". Osjetio sam da postoji nada da ovo riješim.  Naime, radi se o besplatnim kreditima za sve nove korisnike banke u iznosima od 300 do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana", oduševljeno je pričao Saša. 

Sljedeće jutro posjetio je internetske stranice Ferratum banke kako bi provjerio o čemu se točno radi i ostao je šokiran. Dug može podmiriti već taj isti dan jer riječ je o brzim zajmovima, a novac na njegovom računu može biti već za 15 minuta od prijave kredita! I to sve bez bilo kakvih dodatnih troškova! Koliko posudi, toliko i vraća!

"Bio sam oduševljen ponudom online besplatnih kredita. Naime, cijeli proces, od prijave pa sve do potpisivanja ugovora, može se obaviti putem Interneta, bez ijednog odlaska u banku", ispričao nam je Saša.

S besplatnim kreditima do novca u istom danu

Odmah je unio sve svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail adresu, OIB, broj računa i telefonski broj) u online obrazac, izabrao kredit u iznosu od 1500 kn te uploadao fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice te selfie s osobnom iskaznicom. Jednostavni automatizirani sustav Instantor omogućio mu je da u nekoliko koraka provjeri kreditnu sposobnost što je bio ujedno i posljednji korak prije nego što je na njegov e-mail stigao ugovor o kreditu. 

"Potpisao sam ugovor o kreditu, te s jamstvom za kredit, vratio nazad u banku e-mailom. Već tog istog dana, novac je sjeo na moj račun i pomogao mi da riješim svoju financijsku situaciju. Platio sam ratu kredita i tako spriječio blokadu računa", prisjećao se Saša. 

Popust i za sve postojeće korisnike

Sljedećih nekoliko dana Saša je bio toliko oduševljen time što je uspio spriječiti ovrhu da je svima pričao o odličnim besplatnim kreditima. Tada je saznao da su mnogi njegovi prijatelji već ranije bili potražili pomoć Ferratum banke, a on ih je obavijestio o tome da Ferratum banka sada ima popust i za sve postojeće korisnike. 

Naime, Ferratum banka daje 30% popusta na bankovnu naknadu za sve postojeće korisnike banke prilikom sljedećeg dizanja kredita koji ima dospijeće do 30 dana.

Riješite svoju financijsku situaciju odmah danas jer kroz veliku promotivnu akciju do novca možete doći s 0 kn troškova. Nemojte si dozvoliti ovrhu računa jer radi se o kompliciranom procesu tijekom kojeg ne možete slobodno raspolagati svojim novcem. Podignite brzi zajam do 4000 kn s 0 kn troškova i riješite veliki financijske problem odmah isti dan!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane