Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Učiteljica spavala s učenikom, dok je drugi morao 'stražariti'

None Foto: Pixabay/Facebook/Twitter

Afera je počela kada je profesorica instalirala aplikaciju Class Craft i rekla učenicima da ju dodaju za prijateljicu jer joj je navodno bilo dosadno na satu. Njezine poruke dječaku su ubrzo postale ljubavne

Bivša profesorica Brittany Zamora (28) iz Arizone rekla je da se osjeća krivom na optužbe da je spavala s maloljetnikom (13). Optužena je za spolni odnos maloljetnikom, zlostavljanje i spolni odnos na javnom mjestu. 

Zamora je predavala šestom razredu u školi Las Bricas Academy i uhićena je u ožujku 2018. U optužnici stoji da je više puta imala spolni odnos s maloljetnikom u učionici, a jednom prilikom i pred još jednim učenikom koji im je "držao stražu". Sve su otkrili roditelji maloljetnika s kojim je spavala. 

Primijetili su da im se sin ponaša čudno pa su instalirali aplikaciju Sentry Parental Control koja je pratila poruke djeteta i tražila sumnjiv sadržaj. Aplikacija detektira i neprikladan sadržaj na internetu. 

Kada su počeli dobivati upozorenja, roditelji maloljetnika su odlučili razgovarati s njime, a on im je priznao da je imao spolni odnos profesoricom. Roditelji su bili shrvani. 

- Njegovo djetinjstvo je gotovo. Pa on tek ima 13 godina - rekao je dječakov otac za Daily Mail. Dječakova pomajka plakala je kada je sve pričala policiji. 

- Rekli smo mu "samo nam trebaš reći istinu" i pokazali mu razgovor. "Tko je to? S kime to pričaš", pitali smo ga, a on je rekao: "s profesoricom". Tada ga je moj suprug pitao što s njome radi i ima li odnose s njome. A on je odgovorio "da" - ispričala je uplakana pomajka. 

Afera je počela kada je profesorica instalirala aplikaciju Class Craft i rekla učenicima da ju dodaju za prijateljicu jer joj je navodno bilo dosadno na satu. Njezine poruke dječaku su ubrzo postale ljubavne i počeli su imati spolne odnose, tvrdi tužiteljstvo. Dodali su kako se par jednom i neprimjereno dirao u učionici dok su ostali učenici gledali video. 

U jednoj poruci Zamora je poslala učeniku da se želi "seksati s njime svaki dan bez prestanka". Često su imali takve razgovore preko aplikacije. 

Zamora: Što radiš? 

Učenik: Razmišljam o tebi. 

Zamora: Oh, srce! Želim da si tu uz mene 

Učenik: Želim te, mala. Kad ćemo se opet j***ti? 

Zamora: Tako te jako želim! Kada god možemo, znaš da sam ja za 

Učenik: Želim te j***ti toliko jako, sve dosad mi nije bilo dovoljno 

Zamora: Ni meni, srce! Želim te svaki dan bez stajanja 

U idućim porukama mu se povjerila da će dati otkaz kako bi njih dvoje mogli biti zajedno. Na suđenju je otkrila kako je dva puta otišla do dječakovih bake i djeda kako bi imali odnose u njezinom autu dok je njezin suprug bio na pecanju. Imali su oralni seks prije nego što je njezin suprug nazvao da je krenuo kući. 

Razmjenjivali su eksplicitne fotografije uključujući nju u donjem rublju, a dječak joj je često pisao ljubavne poruke. 

Bez obzira na sve, suprug ju i dalje podupire. 

- Neću o tome s vama. Brittany je odrasla. Ona je najbolja, najbolja osoba koju znam - rekao je medijima. Kada su dječakovi roditelji rekli da će sve prijaviti policiji, suprug Daniel ih je zvao i molio da to ne rade. Branio ju je. U vezi su otkako su imali 16 godina, a u braku od 2015. Nemaju djece. 

Prijeti joj 44 godine zatvora, no zbog žalbe koju je uložila najvjerojatnije da će dobiti 20 godina. 

Komentari (174)
  • Otac zbog ljubomore sjeb.... malome bajno djetinstvo i veseli odlazak u skolu.

    12. 6. 2019,   20:26
  • "Prijeti joj 44 godine zatvora, no zbog žalbe koju je uložila najvjerojatnije da će dobiti 20 godina."Horvatinčića bi u Americi stavili na električnu stolicu po njihovim zakonima.

    12. 6. 2019,   20:09
  • Otac shrvan od ljubomore.

    12. 6. 2019,   20:13