Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udala se za muškarca koji joj je donirao svoj bubreg

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Bubreg je bolesnoj Pat ponudio tada njen prijatelj Pete. Nakon testova liječnici su utvrdili da je Pete savršen donor. Operacija je prošla uspješno

Bolesnoj Pat Winters (51) hitno je trebala transplantacija bubrega. Bolovala je od policistične bolesti koja je uništavala njezin bubreg. Od te su bolesti umrle njezina majka i baka. Na transplantaciji Pat nije dobila samo novi bubreg već je pronašla i veliku ljubav. Bubreg joj je ponudio tada njezin prijatelj Pete (56). Oboje su bili rastavljeni, a poznavali su se gotovo 15 godina prije operacije.
- Operacija je bila vrlo opasna. Mogla sam jednostavo umrijeti na operacijskom stolu. Odgovarala sam Petea od transplantacije, no on je bio uporan - prisjeća se Pat. Nakon nekoliko testova, liječnici su uvidjeli da je Pete savršeni donor za Pat. Presadili su Pat bubreg Petea, a njih dvoje zajedno su se oporavljali u bolnici. Među njima odjednom je buknula ljubav. Pat je primijetila kako je s njegovim bubregom poprimila i njegove osobine. Iako prije nikada nije voljela curry, nakon operacije počela ga je stavljati u svako jelo. Njih dvoje vjenčali su se prošle godine u lokalnom pubu u Londonu, a na medeni mjesec otišli su u Dublin.

Komentari (1)
  • Ljubav, ljubav....

    11. 3. 2009,   08:47