Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udala se za sina kojeg je posvojila iz ratnog Kosova

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Sedam godina nakon što ga je posvojila, majka Julia Gregg (34) udala se za sina Krenara Lleshija (21) i nedavno mu rodila kćerkicu Hattie

Britanka Julia Gregg (34) i njezin tadašnji suprug Steve Crandon (38) udomili su Krenara 2000. godine kada je kao 14-godišnjak izbjegao iz ratom razorenog Kosova. Nakon borbe oko posvajanja dječaka, Julija se 2005. razvela od supruga. Tada se zaljubila u 19-godišnjeg posvojenog sina. Nakon dvije godine veze par se nedavno vjenčao u tajnosti.
- Željela sam da naše vjenčanje bude posebno i intimno. Nisam čak ni svojim sestrama ništa rekla. Kad su čule, šokirale su se -govori Julia Gregg. Iako su mnogi mislili da je upravo Krenar bio razlog raspada njezina prvog braka, Julija trvdi suprotno.
- Naša veza je započela mnogo nakon razvoda. Steve je bio vrlo tolerantan - kazala je Julia. Međutim, Steve Crandon kaže da su supruga i sin od njega napravili budalu.
- Dečko kojega sam tretirao kao sina spavao je sa ženom koju sam volio. Kad mi je napokon sve priznala, ostao sam zatečen. Nisam mogao vjerovati da mi dvoje najbližih ljudi može tako nešto napraviti - požalio se Steve. Zaljubljeni mladenci ne obaziru se na priče prijatelja i susjeda. Štoviše, nedavno su čak postali i roditelji malene djevojčice Hattie.

Komentari (85)
  • hm.............................

    28. 12. 2007,   15:37
  • Ljimunada!

    28. 12. 2007,   15:47
  • no comment... vatreni poljubac pjema to moze samo zena sve govori.

    28. 12. 2007,   15:25