Obavijesti

News

Komentari 55

Udario je ženu na nogostupu, vukao je 30 metara i pobjegao

Udario je ženu na nogostupu, vukao je 30 metara i pobjegao
6

Vozač je u Jakšiću kraj Požege udario pješakinju koja je hodala po nogostupu. Na haubi ju je nosio gotovo 30 metara, kada se zabio u ogradu obiteljske kuće. Tada se samo okrenuo i pobjegao

VIDEO

U Jakšiću pokraj Požege pješakinju (33) udario je automobil dok išla nogostupom. Vozač je oko 18.30 sati išao iz Jakšića prema Rajsavcu, te iz nepoznatog razloga s kolnika skrenuo na pješačku stazu i udario u pješakinju.

Gotovo 30 metara auto ju je nosio na haubi, nakon čega je udario u ogradu ispred obiteljske kuće. Pješakinja je prije udara u ogradu odbačena s haube, a odmah nakon što je udario u ogradu vozač je ubacio u rikverc, okrenuo automobil i pobjegao s mjesta nesreće.

Ozlijeđenu je Hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu. O kakvim se ozljedama radi još nije poznato.

- Udario je u nju i na haubi ju vukao najmanje 30 metara. Bila je pri svijesti, ali ni sama ne zna kako se i što dogodilo - rekao je stanovnik Jakšića za pozega.eu.

Policija nam je potvrdila da tragaju za nesavjesnim vozačem koji je umalo usmrtio mladu ženu.

- U mjestu Jakšić došlo je do naleta osobnog auta na pješakinju. Ona je zbrinuta u Općoj županijskoj bolnici u Požegi i ima za sada neutvrđenu kvalifikaciju ozljeda, ali nije u životnoj opasnost. Prema informacijama koje imamo iz kriminalističkog istraživanja očekujemo da ćemo brzo doći do počinitelja - rekao nam je djelatnik za odnose s javnošću Policijske uprave Požeško-slavonske Goran Matijević.

Prema registarskoj tablici koja je ostala na mjestu nesreće pretpostavlja se da je nesreću skrivio pijani sumještanin nastradale žene, navode na portalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"