Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udarna vijest! Spiderman viđen na ulicama Zagreba

None Foto: Marvel 4

Stiglo je predblagdansko vrijeme i ulice je preplavilo Božićno šarenilo. Ali svejedno je nešto dodatno izmamilo osmjeh na lice stanovnicima metropole

Brojni Zagrepčani iznenadili su se ugledavši svog omiljenog super junaka. Ne, ne hoda ulicama ali će se zbog njega sva djeca osjećati puno sigurnije.

Spiderman je razapeo svoju mrežu preko 16 metara fasade zagrebačke Arene te na taj način najavio dolazak svojih prijatelja super junaka.

Spektakularna predstava za djevojčice i dječake! Ultimativna zabava za velike i male. MARVEL UNIVERSE LIVE okupit će sve vaše najdraže super junake na jednom mjestu u ARENI ZAGREB od 9. do 11.12. Iron man, Thor, Crna udovica, Hulk, Kapetan Amerika i mnogi drugi dio su spektakularne obiteljske predstave koju je u svijetu pogledalo već više od 2 milijuna ljudi. Ovo je tehnološki najnaprednija predstava ikad. Specijalni efekti, pirotehnika, zračne akrobacije, motori, borilačke vještine i još mnogo toga držat će vas na rubu sjedala cijelo vrijeme.

Pridružite se Marvel obitelji u ovoj uzbudljivoj predstavi. Ovo je spektakl koji ne smijete propustiti. Sudbina svemira ovisi o tome! Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web stranici www.eventim.hr

Foto: Marvel

Tema: Promo sadržaj