Obavijesti

News

Komentari 45

Udbino izvješće o Todoriću: On se u sudnici ponašao kao šerif

Udbino izvješće o Todoriću: On se u sudnici ponašao kao šerif
1

Ivica Todorić u neku se ruku ponašao kao šerif, između ostalog piše u šokantom izvješću Udbe. Tijekom suđenja njegovu ocu, sa svim je svjedocima razgovarao te je tijekom procesa vodio svoj dnevnik

VIDEO

Tjednik Express donosi u svom najnovijem broju iscrpne Udbine izvještaje o Todorićevu ocu, koji bacaju posve novo svjetlo na sudski proces zbog kojeg je stariji Todorić kasnije dobio status političkog zatvorenika. Udbaši su detaljno opisali i mladog Ivicu Todorića u sudnici, usporedivši ga sa - šerifom!

Tako su naveli da Ivica Todorić "pokušava i u većini slučajeva uspijeva da sa svakim svjedokom prethodno razgovara, za vrijeme procesa vodi svoj dnevnik, bilježi ime i prezime svakog svjedoka, kao i važne momente iz izjave dotičnoga". Udbini doušnici su sa suđenja dojavili i da se Ivica Todorić "za vrijeme procesa diže, mijenja pitku vodu svome ocu...", a otac se, pak, najprije izljubi sa svim privrženim svjedocima!

No, zašto je zapravo otac osuđen? Priča o propasti njegova Agrokombinata upravo nevjerojatno nalikuje na havariju Agrokora, a frapantna je i sličnost s pokušajima vlasti da utječu na spašavanje tvrtke, pa na otpor koji stari gazda pruža.

Novi Express otkriva i zašto ministar Goran Marić želi imanje Titove žene te kakve veze s tom pričom ima omraženi Horvatinčić, tu je i brutalan intervju ginekologa Dubravka Lepušića, te priča Putinovu megaprojektu u Sočiju, na kojem je sudjelovalo 80 Hrvata dok je ondje boravila predsjednica države.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su