Obavijesti

Promo sadržaj

Uglydolls: Savršeno nesavršene uz Maju Šuput

Uglydolls: Savršeno nesavršene uz Maju Šuput
8

Premijerno prikazan jedan od najiščekivanijih animiranih filmova ove sezone, „Uglydolls: savršeno nesavršene“ u kojem je glas junakinji Moksi posudila glavna zvijezda filma Maja Šuput, koja je u novoj ulozi izvrsno snašla

Osim što je dala glas, Maja je otpjevala i vodeće songove kojih je film prepun. Moksi je super pozitivna i znatiželjna lutka, čija ju znatiželja odvuče iz Grdigrada u potpuno novi svijet Savršenstva, što savršeno odgovara Majinom karakteru.

U njezinim avanturama je prate Paola Valić Bekić kao Vida, Marin Ivanović - Stoka kao Grdi pas, ujedno i Moksin najbliži prijatelj, Zsa Zsa kao Manda, Ronald Žlabur kao Lu, Goran Grgić u ulozi gradonačelnikaks, te Nikša Butijer kao Babu.

Podršku Maji i ekipi filma su na premijeri došli pružiti i Majin budući suprug Nenad Tatarinov, najbolji prijatelj Marko Grubnić, Lana Klingor, Olja Vori, Ana Miščević, Martina Tomčić i mnogi drugi.

Maja i ostala ekipa su ispunili sva očekivanja kako mališana tako i njihovih roditelja, a to dokazuje i prepuna kino dvorana Kaptol Boutique Cinema. 

Gledateljima se svidjela glavna pouka filma - budući da živimo u društvu koje je ovisno o društvenim medijima, trenutačnim zadovoljstvima i savršenstvu. Ovaj film ne govori o popularnosti već ističe jedinstvenost i različitost. Okruženi smo savršenim fotošopiranim životima na društvenim mrežama i važno je zapamtiti ono što je stvarno, a to je da smo mi, kao ljudi, manjkavi, ranjivi i emocionalni, i upravo ti „ružni" dijelovi nas čine posebnima i najboljima.

Uglydolls – savršeno nesavršene u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima od četvrtka, 9. svibnja. Kupnja ulaznica je moguća na blagajnama kina ili online na: www.blitz-cinestar.hr. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike