Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhićen dvojac koji je podvodio djevojke iz BiH, ali i Hrvatske

Uhićenje dvije osobe, provedeno u četvrtak, rezultat je višemjesečne istrage provedene u suradnji s policijskim i pravosudnim tijelima Austrije i Njemačke...

Dvije osobe uhitila je u četvrtak policija na području Sarajeva zbog sumnje da su umiješani u međunarodnu mrežu krijumčara ljudima radi prostitucije, čije su žrtve bile osobe iz BiH i Hrvatske, potvrđeno je tijekom dana iz sjedišta Tužiteljstva BiH koje vodi istragu.

Kako je navedeno u priopćenju, riječ je o nastavku operacije pod kodnim nazivom "Twins 1", usmjerene na otkrivanje i procesuiranje osoba umiješanih u kaznena djela trgovine ljudima radi seksualne eksploatacije.

Uhićenje dvije osobe, provedeno u četvrtak, rezultat je višemjesečne istrage provedene u suradnji s policijskim i pravosudnim tijelima Austrije i Njemačke.

Uhićeni su pod istragom zbog kaznenih djela trgovine ljudima, navođenja na prostituciju i pranja novca.

Prikupljeni su dokazi da su oni iskorištavali težak socijalni i materijalni položaj žrtava, djevojaka i žena s područja BiH i Hrvatske te su ih vrbovali i potom prevozili u Austriju i Njemačku kako bi se u njihovoj organizaciji bavile prostitucijom, čime su stjecali veliku nezakonitu imovinsku korist.

Komentari (8)
  • Ova na slici me podsjeća na jednu s ulice pred Bjelom Kućom...

    9. 3. 2017,   12:55
  • ma ime daj imeeeee, i sliku, samo dajjjj

    9. 3. 2017,   12:35
  • Pimp my wife.

    9. 3. 2017,   12:20