Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhićena skupina osumnjičena za krijumčarenje migranata

U četvrtak je u zajedničkoj akciji policije i USKOK-a privedena krim skupina koju se sumnjiči za krijumčarenje migranata. Priveli su više od deset ljudi, od kojih su najmanje tri strana državljana

Suradnjom policije i USKOK-a razbijena je još jedna kriminalna skupina koja krijumčarila migrante s područja BiH preko Hrvatske u druge zemlje Europske unije. Kako piše Jutarnji list, policijske ekipe su u četvrtak rano ujutro  'pokucale' su na vrata desetak osumnjičenih ljudi, uglavnom na zagrebačkom području.

Novinari Jutarnjeg neslužbeno doznaju da je policija privela više od deset ljudi, od kojih su najmanje tri strana državljana. Tijekom četvrtka obavljeni su pretresi stanova i drugih prostora u kojima su osumnjičeni boravili. Privedene se sumnjiči za kaznena djela zločinačkog udruženja i protuzakonitog kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma u sastavu zločinačkog udruženja.

NAŠLI IH U PRAZNOJ KUĆI Policija BiH i migranti: 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'

Koliko su ljudi ilegalno prebacili i u kojem periodu te koliko su naplaćivali svoje 'usluge', zasad nije poznato.

Međunarodni cestovni granični prijelaz Maljevac - Velika KladuÅ¡a i dalje zatvoren U POLICIJSKOJ POSTAJI Požar u Velikoj Kladuši: Trojica policajaca i migrant ozlijeđeni

 

 

 

Komentari (12)
  • treba li im suditi za nacionalnu izdaju ili im dati orden za sirenje multikulture i liberalizma?

    6. 12. 2018,   19:41
  • Žalosno je da se reagira tek nakon jučerašnjeg detaljnog članka sa svim imenima na portalu Dnevno!

    6. 12. 2018,   20:27
  • Konacno clanak. Vec jucer je bilo o tome na jednom portalu. Jutarnji ima detaljniji clanak. Evo, imamo ekipu u centru grada. Osim ak ministar ne veli da nemamo.

    6. 12. 2018,   19:38