Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhićeni informatičar Varga na policiji je pjevao kao Pavarotti!

None Foto: Facebook

Franjo Varga otkrio je i imena dvojice sudaca na koje je Zdravko Mamić računao u žalbenoj fazi svog prvog procesa, ali i niz drugih detalja zbog kojih mnogi u Hrvatskoj narednih tjedana neće imati miran san

Slavuj iz Belišća otkrio je istražiteljima niz zapanjujućih stvari: kako je u HDZ-u vodio istrage za vrh stranke, pa je u jednoj od njih došao do čelnika koji je u monopolnom javnom poduzeću zamračio čak 20 milijuna kuna! Taj je čovjek i danas blizak vrhu HDZ-a. U drugoj istrazi tražio je špijuna "Crvenog bana", koji je najpovjerljivije tajne HDZ-a dostavljao medijima. Među njima je bila i ona kako su bosansko-srpskom političaru iz Prnjavora ukrali vizual predizbornog programa 5 plus,  pa ga plasirali kao vlastito djelo. Ime te "krtice" zapanjilo je sve žive u HDZ-u.

Franjo Varga otkrio je i imena dvojice sudaca na koje je Zdravko Mamić računao u žalbenoj fazi svog prvog procesa, ali i niz drugih detalja zbog kojih mnogi u Hrvatskoj narednih tjedana neće imati miran san.

Novi Express donosi i detalje o sudbini Ive Sanadera. Izgubi li pravomoćno sudske sporove, morat će  platiti čak 110 milijuna kuna. Ante Gotovina pak širi svoje tunogojilište.

Otkrivamo i kako će Milan Bandić bildati stranku, koja navodno danas ima već 14 zastupnika, deset javno i četiri "spavača" koja će po potrebi preskočiti u njegov zastupnički klub. Novi Express donosi i kulturni prilog Artis, najbolji u Hrvatskoj. Na svim kioscima!

Foto: EXPRESS

Komentari (11)
  • hahaha otkrio, a od toga nista, sve ce to biti zaboravljeno nitko procesuiran.

    25. 10. 2018,   19:32
  • Vi ste otkrili toplu vodu po svemu sudeći....

    25. 10. 2018,   20:35
  • Kaj opet negdje prokišnjava.

    25. 10. 2018,   19:35