Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraj šume u Malinskoj: Uhitili bjegunca iz sisačkog zatvora

None Foto: Facebook

Damir Šišaković (34) je u noći sa subote na nedjelju pobjegao iz zatvora u Sisku. Izašao je kroz prozor tako što je klupicom pomaknuo rešetke na prozorima ćelije...

Za manje od 48 sati policija je uhitila bjegunca Damira Šišakovića (34). S kompanjonom Ivanom D. priveden je u Policijsku postaju Krk. Uhićeni su oko 16.20 sati na šumskom putu pokraj mjesta Žgombići kod Malinske.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pomaknuo rešetke na prozorima

Šišaković je u noći sa subote na nedjelju pobjegao iz zatvora u Sisku. Izašao je kroz prozor tako što je klupicom pomaknuo rešetke na prozorima ćelije, skočio sa sedam metara i pobjegao.

Inače, riječ je o bratu Darija Šišakovića (26) koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk. On kaznu služi u zatvoru Lepoglava. Na jesen ga čeka suđenje i za pokušaj ubojstva Roberta Matanića. Njega je u ožujku 2015. tijekom vježbanja u zatvorskoj teretani utegom nekoliko puta udario u glavu i teško ga ozlijedio.

Ostalo mu još sedam mjeseci

Damir Šišaković je u Sisku izdržavao jednogodišnju kaznu zbog pljačke kladionica. Ostalo mu je još sedam mjeseci. Bio je u ćeliji na II. odjelu gdje su, doznajemo, uvjeti katastrofalni i za zatvorenike i za policajce. 

 

Komentari (190)
  • Bogte sto je ruzan

    11. 7. 2016,   21:46
  • U očima se vidi koje je to zlo...

    11. 7. 2016,   21:52
  • Izgleda kao lik iz horora

    11. 7. 2016,   21:47