Obavijesti

News

Komentari 20

Uhitili ga u Zagrebu: Rekao da mora na WC i pobjegao sa suda

Nakon što ga je istražni sudac saslušao i odredio mu istražni zatvor, 24-godišnjak je postao svjestan da će najmanje mjesec dana provesti iza rešetaka pa je odlučio pobjeći

VIDEO

U ponedjeljak u 14.30 sati u Sokolgradskoj ulici u Zagrebu, policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke uhitili su 24-godišnjaka za kojim se tragalo otkako je pobjegao iz prostorija suda u Bjelovaru, priopćila je PU zagrebačka..

- Nakon niza intenzivnih mjera traganja i radnji koje su poduzeli policijski službenici Ravnateljstva policije, PU bjelovarsko-bilogorske i PU zagrebačke, potraga za 24-godišnjakom je uspješno okončana te je doveden u službene prostorije PU zagrebačke, nakon čega će biti predan u zatvor u Bjelovaru - dodaju iz policije.

Čekali ga pred zahodom, on pobjegao kroz prozor

Podsjetimo, mladić (24)  je 30. rujna pobjegao sa Županijskog suda u Bjelovaru.

Kako navodi portal Bjelovar.live, nakon što ga je istražni sudac saslušao i odredio mu istražni zatvor, 24-godišnjak je postao svjestan da će najmanje mjesec dana provesti iza rešetaka. Nakon izlaska iz sudnice požalio se policajcima da mu je sila na WC. U tom trenutku na prvom katu zgrade bjelovarske Palače pravde, gdje je smješten Županijski sud, sve se odvijalo samo od sebe.

Policajci su ga čekali ispred vrata WC-a, a kako on nije izlazio duže vremena, ušli su provjeriti što se događa. No, mladića u WC-u nije bilo. Dočekao ih je samo otvoreni prozor.

Naime, taj prozor, koji se nalazi iznad dvorišta bjelovarskog zatvora, nije bio osiguran metalnim rešetkama. Za bijeg je iskoristio plinsku cijev koja mu je pomogla da izbjegne visoki zid zatvorskog dvorišta, a onda se do tla vjerojatno spustio gromobranom koji je pričvršćen na zidu iza prvog idućeg prozora.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske kazali su za Bjelovar Live da njihovi policijski službenici ne mogu biti odgovorni za bijeg jer je bila riječ o 'neadekvatnom prostoru' za ljude u statusu u kojem se tada nalazio 24-godišnjak.

Raspisali su tjeralicu za njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca