Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili i prijavili ga: Pištoljem prijetio vozačima u Podstrani

None Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Muškarac (32) je zaustavio svoj automobil pored drugog vozila i drugom vozaču prijetio smrću i u njega uperio pištolj. Kada se udaljio je iz njega ispalio nekoliko hitaca

Splitski policajci uhitili su i kazneno prijavili muškarca (32) koji je u utorak ujutro u Podstrani pištoljem prijetio drugim vozačima u prometu.

U policiji kažu da su utvrdili sumnju kako je 32-godišnjak u utorak ujutro u ulici Put Starog sela u Podstrani zaustavio svoj automobil pored vozila kojim je upravljao 43-godišnjak, prema kojem je tom prilikom usmjerio pištolj i uputio mu prijetnju smrću.

kolodvor U JUTARNJIM SATIMA Vozač BMW-a zaustavljao ljude u Podstrani i prijetio pištoljem

Uz to je nakon što se udaljio od 43-godišnjaka ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u ulici Put Starog sela, kao i u ulici Rudine. Druga osoba, kojoj je 32- godišnjak isto zaprijetio pištoljem, nije podnijela prijedlog za kazneni progon, neslužbeno se doznaje u policiji. 

Zbog sumnje u kaznena djela prijetnje i dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom protiv 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu nakon čega je doveden pritvorskom nadzorniku.

Komentari (2)
  • Druga osoba se ur*/ala ko grlica i šuti! Vjerovatno će ovaj prvi isto ušutit kad ga posjete visoko pozicionirani prijatelji 32godišnjaka! nevadi niko pištolj ako nezna da ga ima ko zaštiti poslje!

    17. 10. 2019,   10:12
  • E tako

    17. 10. 2019,   08:19