Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili kaštelansku dilericu, kod nje našli speed i vrt s 'travom'

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kaštelanka je uhićena u četvrtak kada su je razotkrila Služba kriminaliteta droga. Nakon što su kod nje našli manju količinu droge, u pretresu su još našli 225 grama speeda i 12 stabljika marihuane

Policija je uhitila 48-godišnju kaštelansku preprodavačicu speeda i marihuane koja je nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Kaštelanka je uhićena u četvrtak kada su je razotkrila Služba kriminaliteta droga. Riječ je o 48-godišnjakinji koja je kod sebe imala dva grama speeda i 2,8 grama marihuane.

U pretrazi njena doma i drugih prostorija koje koristi na području Kaštela pronađeno je 225 grama speeda i digitalna vaga, a u vrtu 12 komada stabljika marihuane različitih visina, od 30 do 80 centimetara.

Foto: Ilustracija

Komentari (9)
  • Marihuana nije droga i već bi bilo vrijeme da se legalizira. Da je tu itko pametan bi vidjeli da em od toga ima potencijal za veliku zaradu i punjenje proračuna, em bi se kriminalce dobro udarilo po džepu.

    14. 6. 2019,   14:05
  • A ovi što su popljačkali cijelu državu našetavaju se po zagrebu!!Za par stabljika biljke koju je priroda stvorila zbog nekog razloga našao se "pametan" čovjek da brani njenu upotrebu a koliko se nanjušimo otrova iz auspuha nikoga ne zanima!!Bravo za hrabru policiju što su zajebali ženu da pokuša zaraditi za preživljavanje!Sumnjam da ima tri auta i kuću sa vanjskim i unutarnjim bazenom i vjerovatno jacuzzi !!

    14. 6. 2019,   16:18
  • a gdje ja sad drustvo za zastitu okolisa, kad ovi drotovi unistavaju zelenilo.....

    14. 6. 2019,   12:52