Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili lažne policajce koji su ukrali zlato vrijedno 2,1 mil. kn

None Foto: Sanjin Strukić

Trojica muškaraca su zaustavila transport zlata u Bjelovarskoj ulici u Vrbovcu u svibnju ove godine. Predstavili su se kao policajci i ukrali čak 17 kilograma zlata

Policija je privela dvojicu muškaraca, starih 30 i 33 godine, zbog krađe zlata. Njih dvoje su 13. svibnja ove godine, uz pomoć još jednog kolege koji je u bijegu, presreli transport zlata u Vrbovcu. Zaustavili su kamion i predstavili se kao policajci. Ukrali su 17 kila zlata vrijednog 2,1 milijuna kuna. Krim-obrada je u tijeku.

Komentari (17)
  • – Dobar dan, mi smo policajci, a ovo je rutinska kontrola – tim su riječima počeli pljačku automobila zlatarnice Kletuš. Izašli su iz svoje Škode Octavije pred vozača zlatarnice koji je u VW Polu prevozio zlato i pokazali nešto što je nalikovalo na policijske značke. Vozač je ubrzo shvatio da je riječ o prevari. Zavezali su mu ruke i krenuli pregledavati vozilo. Uzeli su zlato i odvezli se svojim automobilom.(ovako piše u drugim novinama)..samo je ovdje TRANSPORT zlata LOL...kamion..odakle vadite podatke da mi je znat i kompletnu javnost odvodite u krivom smijeru...sramota, sramota od novinarstva..možete me sad obrisat..sigurno sam prekršio neki članak!!

    27. 9. 2011,   16:44
  • ljudi se predstave kao policajci, presretnu posiljku i opljackaju ju, policija ih uhiti i procesuira, a vi pljujete po policiji!?!!?!?

    27. 9. 2011,   12:56
  • A zlato?

    27. 9. 2011,   23:31