Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili specijalca osumnjičenog za iznudu u aferi Leona Lučića

None Foto: PIXSELL

Zaprešićki poduzetniK M.D. od kojeg je Leon Lučić, bivši policajac i glumac u RTL-ovoj seriji, pokušao iznuditi 100 tisuća eura jučer je po fotografijama prepoznao aktivnog specijalca iz Antiterorističke jedinice Lučko...

Kako neslužbeno doznajemo, prije nekoliko minuta uhićen je specijalac iz ATJ Lučko koji je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i zvijezdom RTL-ove krim sapunice Krim Tim 2, iznuđivao zaprešićkog poduzetnika. Jutros su ga doveli u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici.

Aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko A.V.  prije dva dana neformalno su ga saslušali u Zapovjedništvu ATJ Lučko i tada je tvrdio da s iznudom nema nikakve veze, pojavili su se novi dokazi koji su tu njegovu tvrdnju opovrgnuli.

ZVIJEZDA 'KRIM TIM 2' Poriče zločin: Leon Lučić više nije u komi, čuva ga policija...

Naime, pojavili su se dokazi da je upravo on bio druga osoba koja je s Lučićem čekala zaprešićkog poduzetnika M.D. (48) te njegovog poslovnog partnera.

Komentari (156)
  • Ovo nisu cista posla,izgleda da se ovdje radi opcenito o dosta sluzbenih osoba mup-a,koji se u slobodno vrijeme bave,reketarenjem,kamatarenjem i tko zna kakvim jos radnjama

    17. 1. 2020,   15:06
  • Uhićen antiterorist je terorist?Pa ovo nema ni u Africi!

    17. 1. 2020,   15:23
  • Ma ne bi to on učinio...ma ne.....pa pripadnici policije su oličenja poštenja....sarkazam

    17. 1. 2020,   15:05