Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili trojicu: Podvodili su i iskorištavali dvije maloljetnice

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Split: Muškarca (54) sumnjiče da je iskoristio lošu materijalnu situaciju maloljetnice te posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga. Dvojica su 'koristila' usluge

Policija je u Splitu privela trojicu muškaraca u dobi od 51 do 64 godine zbog sumnje da su podvodili i seksualno iskorištavali maloljetnice. Muškarca (54) sumnjiče da je iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne maloljetnice te posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga, iako je znao da je djevojka maloljetna. 

Policija 51-godišnjaka i 64-godišnjaka sumnjiči da su u tri navrata koristili spolne usluge dviju maloljetnica uz novčanu nagradu, iako su znali ili morali znati da su maloljetne.

Sva trojica su privedena na ispitivanje uz kaznenu prijavu za podvođenje djeteta i tri kaznena djela na štetu dviju maloljetnica. 

Komentari (35)
  • Čovjek je gori od životinj pomisliš kad pročitaš članak. Umjesto da im pomogne kao stariji on na njima zarađivao. Imena i slike molim.

    23. 10. 2013,   12:09
  • e ovog Muškarca (54) triba lipo eutanazirati,,,koje smeće od čovika

    23. 10. 2013,   11:52
  • mda, a maloljetnice su toliko naivne i jadne, molim vas, male se polakomile za lakim parama i pristale na ovo, baš su ih morali iskorištavati, male htjele lake i brze pare za novi s3 ili iphone i krpice, nemojte biti naivni da su one jadne i zavedene.

    23. 10. 2013,   12:02