Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili Ukrajinku i hrvatskog državljanina zbog prostitucije

Utvrđeno je i kako su osumnjičeni od 2013. do 16. veljače 2017. podvodili 25-godišnju hrvatsku državljanku i organizirali spolne usluge muškim osobama

Završena je istraga u Novom Zagrebu nad 37-godišnjom ukrajinskom državljankom i 44-godišnjim hrvatskim državljaninom koje se sumnjiči za 46 kaznenih djela prostitucije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom pretražili su domove i prostorije koje koriste za stanovanje, kao i pretragu prometnih sredstava koje koriste za prijevoz te su pronašli više mobilnih telefona i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera koje su koristili za dogovore, prijenosno računalo te novčana sredstva za koja postoji osnovana sumnja da potječe od navedenih kaznenih djela.

Utvrđeno je i kako su osumnjičeni od 2013. do 16. veljače 2017. podvodili 25-godišnju hrvatsku državljanku i organizirali spolne usluge muškim osobama te na taj način pribavili nepripadnu materijalnu korist u ukupnom iznosu od nekoliko stotina tisuća kuna, koje su međusobno podijelili.

Osumnjičeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Komentari (27)
  • ...ljudi se zaposlili ,bez jedne kune državnog poticaja i još uložili vlastiti novac i ovi ih uhitili ...

    17. 2. 2017,   11:49
  • U nasoj lijepoj se nemos ni j...... na miru.

    17. 2. 2017,   14:03
  • ovaj par se zeznuo-nisu procitali hrvatski zakon da je prostitucija dozvoljena samo sa grupnim seksom a najmanje da 3 osobe sudjaluju u tome-dokaz slucaj "tine" koja je podigla jos i tuzbu jer treci nije sdjelovao samo je snimao a rep mu je ostao suv

    17. 2. 2017,   12:37